Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-11-12

Servicetekniker

Publicerad 2023-08-14

Servicetekniker
Göteborg

På Euromekanik är vi marknadsledande inom flera områden och samarbetar med internationella partners inom våra projekt till processindustrin. Vi får fler och fler spännande projekt och tar fram avancerade lösningar tillexempel inom utlastning, provtagning, instrumentering, armaturer och säkerhetsprodukter åt våra kunder inom svensk processindustri. 

Vi fortsätter att växa och söker därför en servicetekniker med inriktning mot elektriska och mekaniska installationer.

Vi på Euromekanik kan erbjuda dig ett kundnära, omväxlande och utvecklande arbete som produktspecialist på våra varumärken samtidigt som du på sikt kan växa mot att hjälpa till med systemdesign och projektering för våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss ingår du i vårt serviceteam och kommer ha ett nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Du kommer även arbeta nära våra kundansvariga på säljsidan. Tjänsten innebär regelbundna kundbesök för att installera och utföra service på den utrustning vi levererar samt att stödja försäljningen.

 • Ansvara för installation, planering och driftsättning
 • Utföra periodisk service och problemlösning
 • Agera tekniskt expertstöd till säljteamet
 • Driva tekniska ärenden mot samarbetspartners

Tjänsten som servicetekniker innebär resor med ca 40 övernattningar, i huvudsak till våra kunder i hela Sverige samt några utanför landets gränser.

Vad har Daniel Calocchio, servicetekniker, att säga om hur det är att jobba på Euromekanik?

"Jag lockades till Euromekanik pga. mixen mellan produktspecifika tekniker och kundkontakterna. Jag har varit här i åtta år. På Euromekanik är det högt i tak, fritt med eget ansvar och ett gott gäng. 

mitt team har vi mycket god stämning. Det finns utrymme för eget lärande och dagarna varierar en hel del beroende på vilken produkt och kund man jobbar med, vilket jag uppskattar. Jag jobbar både hos kund och i vår egen verkstad samt vid datorn, med support på olika sätt."

Din profil
Vi tror att du har en teknisk utbildning, några års arbetslivserfarenhet inom teknisk service och gärna med inriktning mot instrument, el installationer, driftsättning och underhåll. Du har ett starkt intresse för teknik och en vilja och förmåga att ta dig an nya tekniska utmaningar. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
I gengäld erbjuder vi dig ett spännande och stimulerande arbete i ett bolag där vi har god gemenskap. Du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde både djupare och in i nya arbetsuppgifter.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Johan Sjövall, servicechef på tel. 031-7805622. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Nicole Diener, tel. 0735-258686, på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 32 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem?

Läs mer om oss på www.euromekanik.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-21
 • Västerås
Publicerad: 2023-09-21
 • Malmö
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-25
 • Göteborg
 • Heltid