Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-01-23

Servicetekniker

Publicerad 2022-10-25

Lediga jobb Marinfloc

Senior servicetekniker
Göteborg med omnejd

Vill du bidra till att minska miljöpåverkan och främja en renare global miljö? Då ska du läsa vidare!

Vi på Marinfloc AB kan lösa den marina sektorns miljökrav med våra energieffektiva lösningar som har visat sig fungera med stor framgång. Sedan start har Marinfloc varit ledande inom innovativa system för rening av avloppsvatten på fartyg och offshore-enheter. För att rena vatten använder vi flockningstekniken eftersom det har visat sig vara den absolut mest effektiva metoden.

 

"För att trivas som servicetekniker är det viktigt att man är trygg i sig själv och trivs med ett flexibelt arbete. Då våra tekniker har oregelbundna arbetstider är jag som ledare lyhörd för hur varje medarbetare föredrar att lägga upp sina projekt för att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv."

Läs mer om vad Marie och hennes kollegor har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/marinfloc

 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en servicetekniker som skall vara vår representant ombord på våra fartyg under uppstart, idriftsättning och servicearbeten av Marinflocs utrustningar och system. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt. Rollen innebär att du reser ofta och är ute hos våra kunder som finns världen över. Du supporterar våra kunder och skriver rapporter. Allt som oftast utgår du från hemmet. 

Din introduktion börjar med att följa med en kollega på fältet för att skapa dig en god uppfattning om vår produktportfolio. Marinfloc erbjuder dig en långsiktig teknisk kompetensutveckling.

Du kommer också:

 • Utför nyinstallation och underhåll av system och utrustning
 • Genomföra och upprätta idriftsättning, garanti och servicerapporter 
 • Utföra service och underhåll av befintliga system
 • Hantera PLC-mjukvara och uppdateringar
 • Supportera aftersales

Din profil
I rollen som senior servicetekniker söker vi dig som har en teknisk utbildning inom automation, mekatronik, mekanik, eller motsvarande i erfarenhet. Vi ser att du har några års erfarenhet som resande servicetekniker inom processindustrin eller inom den marina branschen.

 • Erfarenhet av PLC-programmering
 • Erfarenhet av att felsöka, uppdatera och förbättra styr & regler
 • Har förståelse för och kan läsa elritningar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort

Som person är du ansvarstagande, metodisk problemlösare som drivs av att utföra ett bra arbete med hög servicenivå. Du planerar, strukturerar och levererar dina åtaganden med kunden i fokus. Du trivs i sociala sammanhang och bygger förtroende hos våra kunder.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, och Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

För fackliga frågor kontakta Björn Aadnöy, 0304-606340 ordförande i fackklubben unionen som finns på plats hos Marinfloc. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Marinfloc AB
Marinfloc är ledande inom innovativa system för rening av avloppsvatten på fartyg och offshore-enheter. Vår reningsutrustning omfattar länsvatten, borrslänt, svart- och gråvatten samt oljigt slam. Framgången för Marinfloc ligger i vår kunskap och långa erfarenhet inom marinteknik. Vi är stolta över det faktum att all Marinfloc-teknik är grundligt utvecklad ombord på fartyg och offshore-installationer för att uppfylla villkoren ombord och inte bara för att uppfylla regler som inte speglar verkligheten.

Läs mer på www.marinfloc.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-12-07
 • Karlsborg
Publicerad: 2022-11-18
 • Stockholm
 • Heltid