Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-11-27

Servicetekniker till AVISEQ på Arlanda

Publicerad 2022-09-28


Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en Servicetekniker till vårt team på Arlanda.

Om tjänsten
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö. Vår arbetsplats är i terminalerna på Arlanda. Du blir en viktig länk i kedjan för flygplatsens funktion.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta med drift och underhåll av tekniska system samt tillhörande hårdvara typ incheckningssystem, informationsskärmar som används operativt i terminalerna. De flesta av systemen körs i Windows-miljö.

Det innebär t.ex.
- Arbeta med installation, felsökning och testning av hård och mjukvara
- Arbeta i mindre och större projekt
- Affärsmässig kompetens
- Planera och installera nya releaser
- Arbeta med dokumentation
- Beredskapstjänstgöring samt skiftgång kan vara aktuellt
- Resor inom Sverige ibland

Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Servicetekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har minst 2 års yrkeserfarenhet inom området PC/nätverk och goda kunskaper om nätverk och PC-operativsystem och hårdvara. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1


Liknande jobb:

  • Sundbyberg
Publicerad: 2022-09-27
  • Uppsala
  • Heltid