Snabbfakta

  • Stockholm

Kategorier:

Ansök senast: 2023-12-01

Servicedeskspecialist till centrala Stockholm!

Publicerad 2023-07-04

Sigma Technology IT Infra AB växer i Stockholm och nu söker vi dig som vill arbeta hos vår kund i centrala Stockholm i rollen som servicedeskspecialist!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Ibland åker vi utomlands och ibland pustar vi ut på en trevlig afterwork tillsammans. Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022.

I denna roll hos vår kund i centrala Stockholm kommer du att säkerställa att incidenter och ärenden hanteras i tid och kategoriseras enligt interna processer. Du kommer också att arbeta med att:

 • Ge första linjens användarsupport till företagets anställda/användare.
 • Upprätthålla en positiv och professionell attityd gentemot alla kollegor och intressenter och svara snabbt på deras frågor där du eskalerar komplexa förfrågningar efter behov.
 • Klassificera, kategorisera och analysera inkommande incidenter och serviceförfrågningar och skicka dessa till rätt lösargrupp.
 • Dokumentera utfört arbete.
 • Proaktivt identifiera förbättringsområden och aktivt bidra till ständiga förbättringar av processerna.
 • Dela kunskap med kollegor och delta i tvärfunktionella aktiviteter och projekt.
 • Stötta avdelningschefer, teamledare och andra med specialistkunskap och ge input till olika utvecklings-/förbättringsaktiviteter.


Som person behöver du vara ordningsam och van vid att ta ansvar. Du är noggrann i saker du gör och mycket mån om att göra ett bra jobb. I rollen som IT-konsult hos oss på Sigma är det av högsta vikt att du är konsultmässig och representerar vårt starka varumärke på ett bra sätt ute hos kund.

Du har en hög social kompetens och har förmågan att möta människor på olika nivåer. Du kommunicerar tydligt och är lyhörd. En annan egenskap som är viktig är att du är flexibel. Ibland har vi längre uppdrag som sträcker sig över flera år hos samma kund, och för dig som hellre vill testa många olika arbetsplatser på kort tid så finns den möjligheten med. Vår målsättning är alltid att hitta det perfekta uppdraget för dig - som får dig att utvecklas att växa i din yrkesroll.

Låter detta som en perfect match för dig? Vänta då inte med din ansökan eftersom vi löpande går igenom alla ansökningar.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta:

Elena Hallin,
Regionchef Mälardalen/Stockholm
elena.hallin@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-18
 • Kungsbacka
 • Örebro
 • Deltid