Snabbfakta

    • Frövi

Ansök senast: 2022-11-14

Service Manager MES till Frövi Bruk

Publicerad 2022-09-15

Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för produktionsnära IT? Just nu söker vi en Service Manager MES i Frövi till BillerudKorsnäs!

 

Som Service Manager MES arbetar och ansvarar du för förvaltning av rullhanteringssystemet och dess kringliggande system på Frövi bruk.  Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som projektledare för förändringsprojekt. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i linje med ditt intresse! Rollen ingår i ett team, Mill Systems Frövi, där man arbetar tillsammans för att lösa uppgifterna och hjälper varandra inom förvaltningsområdet.

 

Dina huvudsakliga uppgifter:

·         Ansvara för rullhanteringssystemet och kringliggande system

·         Projektledning av förändringsprojekt inom produktionsnära IT

·         Medverka vid felsökning av driftsproblem inom produktionsnära IT

·         Stötta verksamheten med dataanalys inom området

·         Bidra med din kunskap till affärs- och IT -projekt

·         Håll dig uppdaterad med aktuell och ny teknik

·         Oberoende planera, prioritera och utföra uppgifter inom ditt kompetensområde.

 

Du kommer vara placerad på Frövi bruk utanför Örebro och du kommer att ingå i ett ambitiöst team och rapportera till IT Manager Mill Systems. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen samt resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

·         Högskoleexamen inom matematik, IT, datavetenskap eller motsvarande

·         Erfarenhet av produktionsnära IT

·         Erfarenhet av dataanalys och/eller Business Intelligence

·         Erfarenhet av projektledning

·         Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·         Erfarenhet av programmering

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är en analytisk person med förmåga att kommunicera och förstå verksamhetens behov. Du är organiserad med god dokumentationskunskap. Du har en helhetssyn på IT lösningar och vill vara en del av ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

 

I ditt bemötande av andra är du prestigelös, lyhörd och respektfull. Genom detta främjar en positiv och utvecklande arbetsmiljö. 

 

Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Andersson, Manager IT Mill Services, Stefan.Bo.Andersson@billerudkorsnas.com / 072-5241012 

 

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ardesjö, HR Business Partner: lisa.ardesjo@billerudkorsnas.com / 070-1677149