Snabbfakta

    • Grums

Ansök senast: 2022-12-01

Service Manager IT Mill Systems

Publicerad 2022-10-02

Vill du gå till jobbet och vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för produktionsnära IT? Just nu söker vi en Service Manager IT Mill Systems Gruvön till BillerudKorsnäs!

Som Service Manager IT Mill Systems arbetar ansvarar du för förvaltning av de produktionsnära IT-systemen på Gruvöns bruk. Förvaltning bedrivs enligt utvalda delar ur PM3-modellen samt Agil utvecklingsmetodik. Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som projektledare för förändringsaktiviteter. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i linje med ditt intresse!

 

Dina huvudsakliga uppgifter:

· Ansvara för ett eller flera förvaltningsområden inom produktionsnära IT

· Projektledning av förändringsprojekt och/eller aktiviteter

· Medverka vid felsökning av driftsproblem

· Stötta verksamheten med dataanalys inom området

· Bidra med din kunskap till affärs- och IT -projekt

· Håll dig uppdaterad med aktuell och ny teknik

· Oberoende planera, prioritera och utföra uppgifter inom ditt kompetensområde.

Du är placerad på vår produktionsenhet i Gruvön utanför Karlstad. Det ges möjligheter till flexibelt arbete och att arbeta hemifrån delvis. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen samt resor i tjänsten förekommer.

Du kommer att ingå i och leda ett ambitiöst team med budgetansvar men ej personalansvar.  Rollen rapporterar till IT Manager Mill Systems.

Kvalifikationer

· Högskoleexamen inom IT, datavetenskap eller motsvarande

· Erfarenhet av produktionsnära IT och dataanalys

· Vana av projektledning

· Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

· Vi ser gärna att du har en bakgrund inom programmering

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är en analytisk person med förmåga att kommunicera och förstå verksamhetens behov. Du är en person med goda ledaregenskaper, organisationsförmåga och är stresstålig. Du har en helhetssyn på IT lösningar och vill vara en del av ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.

Kontakt

Om du vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Stefan Anderson, Stefan.Bo.Andersson@billerudkorsnas.com eller HR Emma Lindgren, emma.lindgren@billerudkorsnas.com

Liknande jobb:

  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-28
  • Lund