Snabbfakta

    • Skellefteå

Kategorier:

  • Projektledning
  • Maskinteknik

Ansök senast: 2022-08-31

Senior projektledare till ALTEN i Skellefteå

Publicerad 2022-06-29

ALTEN Skellefteå påbörjade sin resa hösten 2016. Idag är vi 14 medarbetare som jobbar inom affärsområdet Engineering med mekanik- och elektronikkonstruktion samt projektledning mot kunder i flera olika branscher. Nu vill vi, för vår fortsatta framgång, utöka vårt team i Skellefteå med en kollega som kommer att fungera som senior projektledare med ett  helhetsansvar i våra projekt mot våra större kunder. 

Teamet ses gärna utanför sina projekt för aktiviteter såsom afterwork, padel eller gemensam lunch. Gemenskap och hjälpsamhet är något som beskriver teamet och som ny i gruppen kommer du snabbt känna dig delaktig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid.

Din profil

  • Högskole- eller civilingenjörsexamen i maskinteknik.
  • +5 års dokumenterad erfarenhet av projektledning.
  • Gedigen teknisk bakgrund, troligtvis inom mekanikområdet.
  • Erfarenhet av process och anläggningskonstruktion.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både skrivande och talande.

Om ALTEN
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där du tillsammans med din coachande chef bygger din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Som Teknisk Projektledare får du både en teamkänsla i ditt uppdrag mot våra kunder och en riktigt härlig gemenskap med kollegorna på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor.

 

Välkommen med din ansökan!

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta konsultchef Robert Edvardsson, på robert.edvardsson@alten.se. 


OBS! Urvalsprocessen kommer ta längre tid, detta på grund av semestertider. Vi kommer hantera alla ansökningar så snart som möjligt.

Liknande jobb