Snabbfakta

    • Malmö

Kategorier:

  • Data och IT
  • Informationsteknik
  • Systemutvecklare

Ansök senast: 2022-08-29

Senior mjukvaruutvecklare

Publicerad 2022-06-30

Att vara konsult hos Semcon är spännande! Vi kommer aldrig sluta utmana dig och du kommer kunna utvecklas. Samtidigt styr du mycket över din egen tid och har möjlighet att byta uppdrag ofta för att lära dig mycket. Konsultlivet är för dig som är nyfiken och vill skapa en bredd i din kunskap. Semcon är för dig som dessutom vill göra det på ett tryggt sätt. Vi anser inte att det kan bli bättre.

Vi letar just nu efter mjukvaruutvecklare till Malmö. För att bli lyckosam i rollen behöver du vara van att arbeta i en internationell kontext med kollegor som har olika typer av kompetenser (projektledare, utvecklare, applikationsingenjörer etc.). Som mjukvaruutveklare på Semcon i Lund behöver du också ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt en kandidatexamen inom data, elektroteknik eller dylikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling och mycket god kunskap i C++. 

Som person är du intresserad av att lära nytt och du tycker om variation. Du är kommunikativ och lyhörd samt har en förståelse för att du blir Semcons ansikte utåt. Du tycker det är spännande med problemlösning och kan omvandla utmaningar till kreativa lösningar. Du ser möjligheter och är ivrig att hjälpa till där det behövs på ett prestigelöst sätt. 

Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är.  På Semcon har vi ett stort fokus på slutanvändaren och därför att det extra viktigt att våra medarbetare har varierande bakgrunder och olika sätt att se på världen. Vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska få en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Bland annat genom att erbjuda remotework i den utsträckning som det är möjligt med tanke på kund och uppdrag. Vi har också ett bidrag till hemmakontoret, så du kan skapa en bra arbetsmiljö även hemma om du så önskar. 

Är du vår nya kollega? Ansök idag!
Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Area Manager Robert Eriksson, robert.eriksson@semcon.com 

Liknande jobb

Publicerad: 2022-07-04
  • Umeå
  • Heltid
Publicerad: 2022-08-03
  • Lund
  • Heltid
Publicerad: 2022-07-04
  • Enköping