Snabbfakta

    • Stockholm

Kategorier:

  • Chefer och ledare
  • Data och IT
  • Elektroteknik
  • Elektroteknik

Ansök senast: 2021-01-22

Senior Key Account Manager Expando AB

Publicerad 2020-11-23


Expando AB är ett ISO 9001: 2015 certifierat företag. Vi tillhandahåller elektroniska komponenter och systemprodukter för försvar-, rymd-, och flygindustrin. I över tjugo år har vi levererat avancerade tekniska produkter till ledande företag i de nordiska länderna, Tyskland och Storbritannien. Bland våra kunder kan nämnas Saab, Kongsberg och BAE. Vårt mål är att fortsätta att bygga långvariga relationer och vara våra kunders prioriterade partner i utvalda länder och affärsområden. Se mer på vår hemsida, https://www.expando.se/ och vår LinkedIn, https://www.linkedin.com/company/expando-ab/ Vårt kontor ligger nära Mörby Centrum med goda kommunikationsmöjligheter.

Expando ingår i koncernen Tisenhult-gruppen som är ett familjeföretag som driver och utvecklar företag med ledande positioner inom unika nischer. Tisenhult-gruppen tror att vägen till framgång bygger på bärkraftiga affärsidéer, motiverade medarbetare samt en tydlig vision och företagsfilosofi. Läs mer på www.tisenhult.se

Expando har haft en stark lönsam tillväxt under de senaste åren, vilket innebär att vi idag levererar till flera större projekt främst inom försvarsindustrin. För att möta den växande efterfrågan önskar vi nu utöka vår säljorganisation med en senior säljare.

Skulle du passa in i ett spännande företag med tillväxtambition? Har du erfarenhet av teknisk försäljning/utveckling och önskar att utvecklas tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan till oss på Expando!

Arbetsuppgifter:

Vi söker en driven säljare med förståelse för och intresse av försvarselektronik. Du kommer att vara en viktig del i dialogen med våra kunder och leverantörer. Arbetet innebär att utifrån ett tekniskt och kommersiellt helhetsperspektiv erbjuda våra kunder lösningar ihop med våra leverantörer och partners.

Du diskuterar och föreslår lösningar med systemingenjörer, projektledare, inköpare och andra nyckelpersoner hos våra kunder. Du är länken mellan våra partners som alla är specialister inom sitt område och våra kunder som utvecklar komplexa systemprodukter i världsklass.

Som en del i vårt team så kommer du att vägleda våra kunder genom utvecklingsprocess, produktval samt teknikintegration i samarbete med våra ledande leverantörer. Arbetet som senior säljare innebär att tillsammans med våra kunder hitta lösningar på deras problem och bidra till deras utveckling.

Du kommer att arbeta med att bibehålla, stärka och utveckla redan befintliga kundrelationer samt utveckla nya kunder.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning mot elektronik eller programvara. Du har med fördel en bakgrund inom utveckling, teknisk försäljning och/eller erfarenhet av programvaru-/elektronik- eller försvarsindustrin.

Du är en självgående person med stort teknikintresse och har ett starkt driv och en lösningsorienterad attityd. Du är kvalitetsmedveten och har en vilja att förstå kundernas problem. Du förväntas att ha ett tekniskt kunnande inom elektronik och programvara samt vara intresserad av att sätta dig in i nya teknikdomäner.

Vidare behöver du ha en god kommunikativ förmåga och även ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du är svensk medborgare.

Vi erbjuder dig:

Du kommer jobba i ett tryggt tillväxtföretag som är marknadsledande inom sin bransch i en marknad med god tillväxt.

Du kommer att få jobba i en liten verksamhet med ett motiverat team. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med ett effektivt administrativt säljstöd där du får planera och strukturera din vardag. Du kommer att få arbeta med avancerade produkter i en internationell miljö där du kommer att göra skillnad.

Ansökan:

För frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att maila oss på info@expando.se

Sista ansökningsdag är 30 november 2020. Urvalsarbete och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Denna rekryteringsprocess genomför vi själva och i samband med det undanber vi oss förfrågningar om rekryteringshjälp. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret, observera att vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2020-11-17
  • Göteborg
Publicerad: 2020-11-09
  • Göteborg
  • Heltid