Snabbfakta

  • Uppsala
 • Konsultuppdrag

Kategorier:

 • Kemi och bioteknik
 • Medicinteknik

Ansök senast: 2022-08-29

Senior kemist till Randstad Life Sciences i Uppsala

Publicerad 2022-06-29

arbetsbeskrivning.

Har du flerårig erfarenhet från läkemedel-, biotech- eller Medtechindustrin och är redo för nya utmaningar? Vill du ha en utvecklande och varierande roll där du dagligen bidrar till lösningar med människors hälsa i fokus? Randstad Life Sciences växer och nu söker vi dig som har en bakgrund inom kemi till vårt Life Science team i Uppsala. Du erbjuds en intressant roll med varierande arbetsuppgifter inom läkemedel-, biotech- eller Medtechföretag.

Som konsult hos oss kommer Randstad Life Sciences att vara din arbetsgivare och du kommer att tillhöra det framgångsrika teamet i Uppsala som består av över 30 kompetenta konsulter och engagerade chefer specialiserad inom Life Science och naturvetenskap. Hos oss hittar du gemenskap, teamkänsla, utvecklingsmöjligheter och roliga uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och har roligt på jobbet! 

Randstad Life Sciences är specialister inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag och tillsammans med dig bygger upp karriärsmål och utvecklingsplan anpassad för just dig. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Sista ansökningsdag: 2022-08-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. På grund av semestertid kan rekryteringsprocessen dröja, tack för ditt tålamod.

På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail. Som information görs alltid en bakgrundskontroll vilket är en del av våra normala processer. 

kvalifikationer.

Vi söker dig som har:

 • Flerårig erfarenhet från läkemedel-, biotech- eller Medtechindustrin och kunskaper inom GMP och ISO-standard.
 • Ingenjörsexamen eller naturvetenskaplig examen inom kemiteknik, analytisk kemi, biokemi, polymerkemi, organisk kemi, materialkemi och läkemedelskemi.
 • Erfarenhet av att arbeta i laborativ miljö, labbvana och skicklig på labb.
 • Praktisk erfarenhet av kemiska analysmetoder såsom HPLC och spektroskopi.
 • Uttrycker dig flytande i tal och skrift på svenska är ett krav. Kunskaper i engelska är meriterande.
För att du ska trivas i arbetet lägger vi stor vikt på din personlighet. Som person bör du vara noggrann, strukturerad, snabblärd, god problemlösningsförmåga, flexibel, duktig på att dra slutsatser och ha en vilja att lära dig. Vi tror även att du har en mycket god kommunikationsförmåga, tycker om att arbeta i team och tar ansvar så att gruppen levererar enligt satta tidslinjer och kvalitetskrav. Dessutom är du skicklig på labb, initiativtagande, driven och har  förmåga att självständigt kunna planera, driva arbetet framåt och slutföra det. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansvarsområde.


 • Randstad Life Science växer och nu söker vi en senior kemist för att stärka vårt team i Uppsala. 
 • Som senior kemis hos oss får du jobba med varierande och utvecklande uppdrag hos våra kunder inom läkemedel, biotech eller Medtech. 
 • Uppdraget kan vara inom till exempel R&D, QC, QA eller produktion. 
 • Vidare ser vi gärna att du uppskattar laborativt arbete, kan utföra arbete och labb efter metodbeskrivning/instruktion, kan dokumentera och skriva vetenskapliga rapporter.

ansökan.

Arbetsgivare: Randstad Life Sciences
 
Plats: Uppsala
 
Omfattning: Initierar anställningen med 6 månaders prövoperiod
 
Som information görs alltid en bakgrundskontroll vilket är en del av våra normala processer.
 
Sista ansökningsdag: 2022-08-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. På grund av semestertid kan rekryteringsprocessen dröja, tack för ditt tålamod.

På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via post eller e-mail.
 
Kontaktperson: Vivien Ngan, Konsultchef,  vivien.ngan@randstad.se
 
Om randstad life sciences
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!
https://www.randstad.se/lifesciences

Liknande jobb

Publicerad: 2022-07-14
 • Uppsala
 • Heltid
Publicerad: 2022-04-20
 • Stockholm-Sundbyberg
Publicerad: 2022-07-08
 • Stockholm
 • Heltid