Snabbfakta

  • Eskilstuna
  • Västerås

Ansök senast: 2023-07-13

Senior IT-projektledare till Enköping!

Publicerad 2023-02-13

Nu söker vi på Sigma Technology en senior IT-projektledare till en samhällsviktig arbetsplats i Enköping!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 Bästa arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss i Mälardalen!

I vårt härliga på Sigma Technology IT Infra jobbar vi ute hos våra kunder i roller som bland annat Service Delivery Manager, Scrum master, systemtekniker, förvaltningsledare, IT-tekniker, supporttekniker och servicedeskspecialist. I bolaget har vi också applikationspaketerare, IT-projektledare, kravanalytiker, nätverkstekniker och drifttekniker.

I den här rollen kommer du att arbeta som resurskonsult inom projektledning med din långa erfarenhet av att verka inom projekt och att effektivt kunna strukturera och kommunicera arbetet samt samverka med andra intressenter, såväl interna som externa sådana. Du kommer att arbeta med projektplanering och uppföljning, bryta ner de övergripande målen och planerna i mindre detaljerade uppgifter samt koordinera resurser.

För att bli aktuell för denna roll behöver du ha en gedigen erfarenhet inom IT-projektledning, mer specifikt behöver du ha:

 • Minst 7 års arbetslivserfarenhet av IT-projektledning.
 • Erfarenhet av projektledning (eller delprojektledning) inom större transformationsprojekt eller implementeringsprojekt.
 • Utbildning inom, och arbetslivserfarenhet av, ledarroller inom agila metoder (SAFe/Scrum).
 • Erfarenhet av ledande tekniska roller på en övergripande nivå som designansvarig, lösningsspecialist och/eller IT-arkitekt.
 • Mycket god kommunikationsförmåga och social kompetens där du har lätt att möta olika individer på olika nivåer.
 • Lång erfarenhet av att arbeta självständigt och att leda andra.

Arbetsplats är Enköping och det finns på grund av verksamhetens karaktär ingen möjlighet till remotearbete.

Som person är du mycket strukturerad och har en förmåga att självständigt kunna analysera och lösa problem. Du har dessutom erfarenhet av att leda andra individer framåt i det dagliga arbetet. Något som utmärker dig är att du har fallenhet för att se helheten samt att du är en duktig kommunikatör som är lyhörd. Vidare är du ordningsam, mån om att göra ett bra jobb och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter.


På grund av arbetsplatsens karaktär är det viktigt att du har en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Start för detta uppdrag sker efter en genomgången säkerhetskontroll.

Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.com.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Välkommen till oss!

Kontakt

För mer information kontakta:

Elena Hallin,
Unit Manager
elena.hallin@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

 • Västerås
 • Heltid
 • Stockholm