Snabbfakta

  • Stenungsund
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-11-30

Senior Instrumentingenjör

Publicerad 2022-09-15

Vill du bidra med dina kunskaper inom instrumentering i våra intressanta industriprojekt, med placeringsort Göteborg eller Stenungsund? 
Har du god erfarenhet av processinstrumentering? Då kan det här vara nästa steg i din karriär!

VISA VÄGEN FÖR TEKNISK UTVECKLING INOM INSTRUMENT/AUTOMATION
Nu söker vi två Instrumentingenjörer! I den här rollen blir du en del av vårt globala team av experter och du arbetar i nära samarbete med andra medarbetare, uppdragsledare och projektledare. Din viktigaste uppgift i teamet är att bidra till hög kvalitet inom instrument- och automationsdisciplinen i våra industrikunders projekt. 

Dina dagliga uppgifter kommer bl a att innefatta

 • Projektering av styr- och reglersystem
 • Skapa funktionsbeskrivningar
 • Fältbussteknik
 • Installationer i ATEX-miljö
 • Skapa specifikationer för fältinstrumentering
 • Medverka vid idrifttagning ute på fält. Resor med övernattning i samband med detta förekommer
Våra medarbetare är vår största tillgång: det är våra anställda som gör projekten framgångsrika. På COWI får du en unik möjlighet att lära dig från de bästa och utveckla din potential, och du får delta i utformningen av framtidens samhälle. Tillsammans med din chef lägger du upp en plan för din egen utveckling, och du får möjlighet att från dag till dag bygga på din expertis i såväl lokala som globala projekt.

VEM VI TROR ATT DU ÄR
För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och utveckling, där professionalism värderas högt. Du trivs med att ha flera parallella kontaktytor och drivs av att bibehålla goda kundrelationer såväl som att skapa nya. Du har ett stort intresse för instrumentering och för att ta fram och anpassa lösningar på våra kunders varierande behov. Du är duktig på att planera och strukturera upp ditt arbete, är noggrann och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med kvalitet och kundfokus.

För att passa för tjänsten som Instrumentingenjör behöver du också
 
 • Relevant ingenjörsutbildning från yrkeshögskola eller universitet
 • Ha minst fem års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter som för denna roll, gärna från annat konsulterande ingenjörsföretag
 • Kunna tala och skriva flytande på svenska och utan hinder på engelska
VAD MER KAN VI ERBJUDA DIG?
DIN KOMPETENS. VÅRT TEAM. TILLSAMMANS UTFORMAR VI FRAMTIDEN
Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

KOM OCH ARBETA MED OSS PÅ EL & AUTOMATION I GÖTEBORG/STENUNGSUND
Vi på El & Automationsteknik inom COWI Industri består av medarbetare med blandade erfarenheter och åldrar. Vi arbetar ofta i projektgrupper med totalåtaganden som omfattar alla våra teknikområden. Merparten av våra uppdragsgivare finns inom raff/petrokemi, fordonsindustrin och kommunala kraftbolag, men även inom infrastruktur. Projekten kan vara inom allt ifrån låg- till högspänning. Vi har också ett omfattande samarbete mellan våra verksamhetsorter.
 
PLACERINGSORT
Då vi inom denna division har kontor både i Göteborg och Stenungsund är bägge orterna möjliga placeringsorter. Vårt huvudkontor i Göteborg kommer att flytta från Skärgårdsgatan 1 till Platinan vid Lilla Bommen under våren 2022. 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då kan du kontakta någon av nedanstående 
Avdelningschef Göteborg: Christer Wikström på tel. +46 10 850 15 18
Gruppchef Göteborg: Magnus Lennartsson på tel. +46 10 850 15 09 
Avdelningschef Stenungsund: Stefan E. Andersson på tel. +46 10-850 17 59
Gruppchef Stenungsund: Dermot Downes på tel. +46 10-850 17 84
 
REKRYTERINGSPARTNERS
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Liknande jobb: