Senior Enterprise Architect

Publicerad 2022-11-15

Hello Opportunity!

Gemensamt för oss på Prevas är att vi älskar att lösa våra kunders utmaningar med teknikens hjälp. Hos oss får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

På affärsenheten Prevas Product Information i Stockholm är vi en grupp som specialiserat oss på verksamhetsnära rådgivning inom informationshantering. Vi är ett litet gäng som alla löser komplexa problem och utmanar våra kunder att förbättra och effektivisera sina organisationer.


Vårt arbete bedrivs oftast i projektform och projekten varierar i inriktning och storlek, allt från mindre förstudier på 3-6 månader till större program som varar flera år. Våra industrikunder finns i hela landet, varpå resor kan förekomma.

Nu behöver vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget!

Hello You

Som Enterprise Architect blir din uppgift att skapa ordning i myllret av informationsflöden. Du måste ha kunskaper i att analysera, organisera och integrera information och informationsflöden. Du driver våra kunder framåt i uppdrag som förstudier, framtagning av digital strategi, digitala transformationsprogram och IT implementeringsprojekt. Hos oss kommer du agera i roller som t.ex. analytiker, Enterprise Architect, informationsarkitekt, processledare, verksamhetsarkitekt och modellerare.

I rollen ingår mycket egen kundkontakt. Detta ställer krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och intresse för problemlösning. Rollen är bred och ger en god möjlighet att arbeta med hela kedjan från initiala dialoger till offert, leverans och förvaltning. Detta jobb passar dig som är lösningsorienterad, nyfiken och vill arbeta nära våra kunders processer.

Vi söker dig som har arbetat i några år och vill utveckla framtiden tillsammans med oss!

Du har:

  • Utbildning som civilingenjör med inriktning på IT, systemvetare, datateknik eller liknande
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Praktiskt utfört processkartläggning eller informationsmodellering
  • Erfarenhet av kravanalys, som kravdefinition och -insamling.
  • Minst 5 års arbetserfarenhet inom industribolag.

Meriterande om du har erfarenhet av:

  • Konsultrollen
  • Agil projektmetodik
  • API
  • Databaser
  • Arbete med industriell IT, gärna inom PLM (Product Lifecycle Management)

Som person är du målmedveten, engagerad och har en positiv attityd. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälplösa kundernas problem.

Hello Next Step! 

Skicka in din ansökan redan idag!  

Du är varmt välkommen att kontakta oss genom rekryterande chef Elin Ljungqvist, elin.ljungqvist@prevas.se, Tel: 070-736 84 22 om du vill veta mer om tjänsten eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog.

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Hello Prevas!

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 800 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se

Liknande jobb: