Snabbfakta

    • Göteborg
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-13

Senior DevOps utvecklare till Västtrafik

Publicerad 2022-08-02

arbetsbeskrivning.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.

kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet inom Kubernetes. Du behärskar ett eller flera skript/programmeringsspråk och du har stor förståelse för utvecklarnas behov och brinner för att göra deras vardag så enkel som möjlig. Du är även väl bevandrad inom GitOps som metodik. Vi tror även att du har viss erfarenhet av Continuous Integration (CI) / Continuous Delivery/Deployment (CD). 
 
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 
Meriterande är också om du har erfarenheter av något av följande verktyg;
·         Elastic
·         GitHub
·         ArgoCD
·         Tanzu
·         Grafana
·         Prometheus
 
För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du har förmågan att kommunicera och förklara olika lösningar på ett pedagogiskt sätt samtidigt som du förstår kunders och medarbetares olika behov. Du har lätt för att ta egna initiativ och trivs både med att arbeta i team och självständigt.
 
Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.
 
Vi kommer fästa stor vikt vid personlig lämplighet. 

ansvarsområde.

IT-enheten på Västtrafik står inför en rad spännande utmaningar i och med att resandet ökar starkt, vilket gör att det krävs IT-stöd i motsvarande omfattning.
 
Vi söker nu en senior DevOps utvecklare med expertkompetens inom Kubernetes till vår IT-Infrastrukturavdelning. I den här rollen kommer du ha ett stort inflytande i byggandet av den utvecklingsplattform vi erbjuder Västtrafiks utvecklingsteam med syfte att förenkla utveckling, hantering och exponering av Västtrafiks applikationer. Hjärtat i plattformen är vår Kubernetesmiljö med tillhörande tjänster och på den exekverar välkända applikationer som ToGo appen och Västtrafiks hemsida.
 
Vi söker nu en person som kan hjälpa oss att fortsätta vår DevOps resa. Du kommer att ingå i Västtrafiks IT-Infrastrukturavdelning och arbeta med den senaste tekniken i ett team som tillhandahåller en plattform för containrar, meterik, logghantering, automatisering och CI/CD. 
 
I rollen kommer du att ha stor möjlighet att påverka hur plattformen kommer vidareutvecklas i tätt samarbete med produktägare, utvecklingsteam och andra intressenter. Du kommer med din expertis inom Kubernetes bidra med tyngd i tekniska diskussioner/vägval, implementera valda lösningar, stötta utvecklingsteam med felsökning och lyfta kompetensen hos övriga team-medlemmar.

ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Gillard på jenny.gillard@randstad.se. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-12
  • Stockholm
  • Heltid
  • Falun
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid