Snabbfakta

  • Borås

Ansök senast: 2023-10-06

Senior Business IT-specialist till Miss Mary of Sweden

Publicerad 2023-07-06

Nu finns chansen att vara med och bygga framtiden för ett internationellt bolag på stark tillväxtresa! Är du en IT-specialist som brinner för att sammanlänka affärsbehov och IT-lösningar och vill jobba i en dynamisk arbetsmiljö där kvalitet och helhetstänkande är nyckeln till framgång? Då kan du vara den vi söker!

Miss Mary of Sweden grundades 1957 och är ett internationellt underklädesföretag som designar, producerar och säljer underkläder och badkläder direkt till konsumenter och återförsäljare online. Företaget växer stadigt och har tredubblats i storlek de senaste fem åren. Vi planerar att fortsätta växa i denna takt och vill ha med dig på vår tillväxtresa där vi behöver anpassa våra system och processer. Läs mer om vår tillväxtresa

Din roll
Vi söker dig med ett brinnande intresse för IT som verktyg, verksamhetsförbättringar och förmåga att generera kundnytta. Du är väl insatt i den senaste tekniken och trenderna inom ditt specialistområde och håller dig ständigt uppdaterad. Du är en ödmjuk person som värdesätter att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära, drivs av förändring och att skapa värde. En del av rollen innebär även att du leder och samarbetar tätt med en IT-specialist i Estland.

Du arbetar i en dynamisk arbetsmiljö och har möjlighet att skapa verklig nytta. Du identifierar verksamhetens behov och översätter dem till tekniska lösningar och koncept. Initialt kommer du främst fokusera på att säkerställa att vårt ERP-system effektivt stöder verksamheten och möjliggör optimal service och leverans gentemot våra kunder. Du kommer att rapportera till Chief Operating Officer och vara baserad i Borås med ett helhetstänk för hela bolaget, där resor till Estland förekommer.

Självledarskap och ledarskap är en förutsättning för rollen. Du fungerar som länken mellan verksamhetens affärsbehov och IT där du analyserar verksamhetens behov och bryter ner dem till konkreta och detaljerade krav på IT-system, miljöer, integrationer. Det är din uppgift att planera, genomföra, dokumentera och följa upp aktiviteter för att samla in verksamhetens krav samt kartlägga användarinteraktioner, användarflöden och processer. En viktig del av rollen är att etablera och utveckla goda relationer med intressenter och stakeholders samt att säkerställa att affärsproblem och behov beskrivs och förstås på rätt nivå.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Universitets- eller högskoleutbildning inom IT, systemvetenskap eller för tjänsten relevant område
 • Gedigen erfarenhet av liknande roll
 • Erfarenhet av att driva projekt och leda utvecklings- och förändringsarbete
 • Praktisk erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 Fo eller liknande system
 • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vidare tror vi att du är en analytisk och strukturerad person som drivs av utveckling och förbättring. Du är initiativtagande, målstyrd och genom ditt holistiska perspektiv gillar du att skapa ordning i en organisation där arbetssätt och rutiner inte alltid är på plats. Med din pragmatiska, analytiska och lösningsorienterade inställning tar du dig an mindre som större utmaningar. Samarbetet med olika delar av organisationen kräver att du är kommunikativ och har förmågan att bygga relationer. Dina personliga egenskaper värderas högt, och vi ser att du är en positiv och empatisk lagspelare.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Miss Mary of Sweden med Mpya Sci & Tech. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Nadine Gneiser på 073-148 98 99 eller nadine.gneiser@mpyascitech.com. Ansökan till tjänsten görs via www.mpyascitech.com. Under semesterveckorna v.28-31 kan svar på ansökan och frågor dröja något längre. Välkommen med din ansökan!  

Om Miss Mary of Sweden:
Miss Mary of Sweden, grundat 1957, är ett internationellt underklädesföretag som designar, producerar och säljer underkläder och badkläder online till konsumenter och i grossistledet. Produkterna säljs online via egen webbutik eller via återförsäljare på fyra kontinenter, med Europa som största marknad.

Som anställd på Miss Mary får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö som präglas av hög kvalitet och gediget hantverk. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med kompetenta och härliga kollegor samt en trygg arbetsplats med kollektivavtal och öppet klimat. Vi arbetar hårt för att skapa en miljö som är inkluderande, där alla individer kan finna en balans i arbetslivet och älska det jobb man gör. Tillsammans växer vi som företag men också som människor. Som företag tror vi på transparens och lojalitet gentemot våra kunder. På Miss Mary är kvalitet på riktigt och vi vill på allvar leva upp till kraven från våra kunder utan avkall. Vi är alltid vänliga och respektfulla mot alla omkring oss och vi tror på äkta kommunikation och långsiktiga relationer.

Lär mer om Miss Mary här: www.missmary.se

 

Liknande jobb:

 • Arboga
Publicerad: 2023-09-14
 • Lund
Publicerad: 2023-09-08
 • Göteborg
 • Heltid