Snabbfakta

  • Stockholm

Ansök senast: 2023-02-28

Semestervikarie Planerare Depå inom Supply Chain, Stockholm

Publicerad 2022-12-30

Vill du sommarjobba på ett bolag som bidrar till utvecklingen av ett hållbart samhälle? Är du lösningsfokuserad, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker i sommar!

 Jobba för framtiden redan idag

Inom Preems affärsområde Supply & Trading arbetar idag ca 170 personer. Affärsområdet ansvarar för affärsverksamheten knuten till Preems oljeraffinaderier och depåsystem. Som depåplanerare ingår du i sektionen Planning & Optimizing vilken har i uppdrag att optimera Preems varuflöde utifrån lönsamhet och hållbarhet.

Rollen som planerare innebär att dagligen planera och koordinera fartygsleveranser till och från Preems depåer samt att styra lagernivåer och koldioxidreduktion mot uppsatta mål. I arbetet ingår nära samarbete med flertalet andra funktioner inom Preems övriga verksamhet. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö där det ofta behövs prioriteringar och snabba beslut för att säkra produkttillgänglighet vid rätt tid och plats.

Du kommer att ingå i en grupp som består av sex medarbetare och du rapporterar till chefen för Planning & Optimizing Depå.

Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad. Du arbetar under hela perioden juni-augusti med placering i Stockholm.  

Bland arbetsuppgifterna ingår:

 • Framtagande och kontinuerlig uppdatering och optimering av planer för interna oljeleveranser och inköp till och från Preems depåer
 • Styrning och optimering av lagernivåer och depåtillgänglighet mot uppsatta mål
 • Styrning och optimering av produktblandningar mot kvalitetsspecifikationer och reduktionspliktsmål
 • Planering och koordinering av varulåneåterlämningar under Depå alliansavtalet

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer – från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden?

 • Du som söker har en pågående utbildning eller är nyutexaminerad inom logistik, industriell ekonomi, kemiteknik eller liknande ingenjörsutbildning.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Du är en mycket god användare av Excel
 • Du är har datavana och en god systemförståelse.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som planerare bör du vara ansvarstagande, ha en god analytisk förmåga, ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt samt ett starkt självledarskap. Du är en utpräglad lagspelare med mycket god samarbets- och kommunikations-förmåga. När situationen kräver är du beslutsam, visar god prioriteringsförmåga och tydlighet. Du trivs med ett högt arbetstempo och då arbetet stundtals är svårt att planera är det viktigt att agera fokuserat och lugnt även under tidspress.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ta reda på mer!

Om du har frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Susanne Håkans Avdelningschef P&O Depå, 010-4501404.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in ditt CV med personligt brev så snart som möjligt men senast den 28 februari 2023.

Välkommen med din ansökan!

 

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

 

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-01-26
 • Forsmark
 • Uppsala
 • Heltid
 • Bjuv
 • Heltid