Snabbfakta

    • Eskilstuna
    • Stockholm
    • Västerås
    • Örebro

Ansök senast: 2024-01-15

Scrum Masters till Mälardalen!

Publicerad 2023-08-18

Är Scrum din grej sedan ett par år tillbaka? Är du duktig på att skapa struktur samtidigt som du kan hantera att ingen dag är riktigt den andra lik? Är du dessutom socialt kompetent och trivs med att jobba med andra människor? Härligt! För nu söker vi på Sigma Technology ett flertal Scrum masters. Vi är främst på jakt efter dig som har lång erfarenhet inom området men vill gärna prata med dig som är i början av din karriär också!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 Bästa arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss i Mälardalen! I vårt härliga gäng jobbar vi ute hos våra kunder i roller som bland annat just Scrum master, produktägare, systemtekniker, förvaltningsledare, Service delivery manager, IT-tekniker, supporttekniker och IT-servicedeskagent. I bolaget har vi också applikationspaketerare, IT-projektledare, kravanalytiker, nätverkstekniker och drifttekniker.

I den här rollen kommer du att dagligen inspirera och vägleda ditt team med fokus på ständiga förbättringar. Du undanröjer hinder så att teamet kan fokusera på utveckling och agerar förlängd arm mot andra parter. I en roll som Scrum master ute hos våra kunder kan du även komma att fungera som agil coach för andra team som är involverade i kundernas utvecklingsresor.

Som person är du anpassningsbar, har stort fokus på teamet och är mycket duktig på att skapa förutsättningar för att nå gemensamma mål. Vidare är du strukturerad, noggrann och tar ditt uppdrag på stort allvar. Du har en positiv inställning till utmaningar och har förmågan att bjuda in kollegor till en spännande resa!

Kontakt

För mer information kontakta

André Caldegren,
+46 793511919
andre.caldegren@sigmatechnology.com