Snabbfakta

    • Eskilstuna

Ansök senast: 2023-02-05

Scrum Master till Eskilstuna!

Publicerad 2022-04-11

Nu söker vi på Sigma Technology en erfaren Scrum Master till en utvecklande arbetsplats i Eskilstuna!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

I den här rollen kommer du att dagligen inspirera och vägleda teamet med fokus på ständiga förbättringar. Du undanröjer hinder så att teamet kan fokusera på utveckling och agerar förlängd arm mot andra parter.

Utöver rollen som Scrum master kommer du att stötta och fungera som en agil coach för andra team som är involverade i företagets utvecklingsresa. Avdelningens primära uppgift är att tillhanda den information och infrastruktur som behövs för att samla in maskindata ur ett säkerhets- och kvalitetsperspektiv. Du kommer att planera, följa upp och leverera mindre IT-projekt enligt överenskommen omfattning, budget, tidsplan och kvalitet.

För att bli aktuell för denna tjänst har du arbetat som Scrum Master i flera år. Du behöver kunna hantera problem och incidenter snabbt och samarbeta med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. Som person är du anpassningsbar, har stort fokus på teamet och är mycket duktig på att skapa förutsättningar för att nå gemensamma mål. Vidare är du strukturerad, noggrann och tar ditt uppdrag på stort allvar. Du har en positiv inställning till utmaningar och har förmågan att bjuda in kollegor till en spännande resa!


Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som en av Sveriges topp 3 bästa arbetsgivare tre år i rad: 2019, 2020 och 2021 - och vi hoppas att du blir en del av oss i Mälardalen!

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin,
+46 790742946
elena.hallin@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-19
  • Kristinehamn
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-12
  • Götebborg
  • Heltid