Snabbfakta

    • Eskilstuna

Ansök senast: 2023-11-08

Scrum Master till en av Sveriges Topp 3 bästa arbetsgivare... i Eskilstuna!

Publicerad 2023-01-12

Är Scrum din grej sedan ett par år tillbaka? Är du duktig på att skapa struktur samtidigt som du kan hantera att ingen dag är riktigt den andra lik? Är du dessutom socialt kompetent och trivs med att jobba med andra människor? Härligt! För nu söker vi på Sigma Technology ett flertal Scrum masters. Vi är främst på jakt efter dig som har lång erfarenhet inom området men vill gärna prata med dig som är i början av din karriär också!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 Bästa arbetsgivare hela 4 år i rad: 2019, 2020, 2021 och 2022. Nu hoppas vi att du blir en del av oss i Mälardalen! I vårt härliga gäng i Eskilstuna/Västerås jobbar vi ute hos våra kunder i roller som bland annat just Scrum master, systemtekniker, förvaltningsledare, Service delivery manager, IT-tekniker, supporttekniker och IT-servicedeskagent. I bolaget har vi också applikationspaketerare, IT-projektledare, kravanalytiker, nätverkstekniker och drifttekniker.

I den här rollen kommer du att dagligen inspirera och vägleda ditt team med fokus på ständiga förbättringar. Du undanröjer hinder så att teamet kan fokusera på utveckling och agerar förlängd arm mot andra parter. I en roll som Scrum master ute hos våra kunder kan du även komma att fungera som agil coach för andra team som är involverade i kundernas utvecklingsresor. I Eskilstuna har vi i huvudsak två stora uppdragsgivare där möjligheter finns, men vi ser gärna att du kan tänka dig andra orter också och att du är flexibel.

Du kommer att planera, följa upp och leverera mindre IT-projekt enligt överenskommen omfattning, budget, tidsplan och kvalitet. Du behöver kunna hantera problem och incidenter snabbt och samarbeta med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. Som person är du anpassningsbar, har stort fokus på teamet och är mycket duktig på att skapa förutsättningar för att nå gemensamma mål.

Vidare är du strukturerad, noggrann och tar ditt uppdrag på stort allvar. Du har en positiv inställning till utmaningar och har förmågan att bjuda in kollegor till en spännande resa!

Mer information om tjänsten ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.com

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande.

Välkommen till oss med din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta:

Elena Hallin,
Unit Manager
elena.hallin@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-22
  • Arboga
Publicerad: 2023-09-21
  • Norrköping
  • Heltid