Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

Ansök senast: 2023-05-07

Säljare

Publicerad 2023-02-06

Säljare fastighetsautomation
Göteborg

Vill du bli en del av vårt team och göra skillnad på riktigt? Vi på Siemens Building Technologies söker en säljare som ska ansvara för Göteborgsregionen, där säljarbetet består av systemleveranser och tjänster inom fastighetsautomation.

Inom vårt affärsområde Smart Infrastructure, skräddarsyr vi lösningar som motsvarar de individuella behoven i varje enskilt projekt, oberoende av fastighetens storlek, syfte eller användningsområde. Siemens befinner sig mitt i de stora trenderna kring elektrifiering, digitalisering och uppgradering av energisystemen i samhället.

Vårt erbjudande till dig! 
Hos oss får du en viktig roll som säljare i ett sammansvetsat team, med en hög grad av frihet och ansvar över din egna insats. Genom ett öppet klimat ger vi dig alla förutsättningar att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning och tjänstebil.

Vad har Johny Hjerpe, Account Manager, att säga om hur det är att jobba på Siemens? 

"Jag anställdes 1985 och har haft många olika roller inom Siemens. Jag fick möjligheten att utvecklas både inom teknikområdet och kombinera det med försäljning.

Det är kul och väldigt omväxlande att jobba på Siemens, det är stor frihet med ansvar att utveckla våra åtagande för ett ökat kundvärde med hjälp av teknik, tjänster och engagemang. Stämningen i mitt team är mycket bra och vi har daglig kontakt, man arbetar även med många olika team."

Dina arbetsuppgifter
Här får du vara med och bidra till vår fortsatta framgång och se resultatet av din insats. Som säljare hos oss träffar du nya och befintliga kunder samt fungerar i en konsultativ roll där du alltid håller en hög servicenivå gentemot kund. Du har en rådgivande roll mot kund för lösningar inom fastighetsautomation, men även en god relation med olika entreprenörer och konsulter inom fastighetsbranschen.

Du är ansvarig för hela affären och tillsammans med dina kollegor följer ni kunden hela vägen. Vi levererar helhetslösningar vilket inkluderar både system, produkter och tjänster.

Vad har Mathias Ahxner, Service Office Manager, att säga om Siemens? 

"Siemens är ett bolag som leder utvecklingen inom många teknikområden som förbättrar vardagen. Vi är ett av världens största teknikbolag men samtidigt kan vi anpassa oss till våra lokala förutsättningar.

På Siemens delar vi erfarenheter och utvecklas tillsammans för att alltid ligga i framkant. Personalen är i fokus och jag drivs av att vara med och påverka medarbetarskapet och kulturen i bolaget. Här finns stora möjligheter att utvecklas inom ett stort urval av områden både som individ och i sin yrkesroll."

Din profil 
För att trivas i rollen som säljare är du en person som gillar att ta ansvar och värdesätter relationskapande försäljning. Du har ett genuint teknikintresse och drivs av att hitta smartaste lösningen för våra kunder. Du är affärsmässig och drivs av att uppnå resultat och utveckla våra kunder för att stärka Siemens på marknaden. Genom din kunskap i branschen identifierar du behov hos kund och utvecklar ditt ansvarsområde.

Du känner dig hemma i vår bransch och håller dig uppdaterad om branschen och den senaste tekniken.

  • Grundläggande kunskap inom el- och installationsbranschen
  • Erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna mot entreprenad
  • Meriterade med kunskap om fastighetstekniska system

Kontakt och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Har du frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Malou Magnusson, 0707-588745.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Siemens Building Technologies 
Siemens är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 175 år. Verksamt runt om i världen fokuserar vi på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, samt på automation och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin. Siemens kopplar samman de digitala och fysiska världarna för att gynna kunder och samhälle. Vi har ett högt ställt mål inom hållbarhet, att bli klimatneutrala år 2030. Tillsammans är vi ca 303 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan bli en av oss!

Se mer på www.siemens.se

 

Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Sundsvall
  • Heltid
Publicerad: 2023-03-26
  • Karlstad