Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2022-12-30

Säkerhetsskyddskoordinator

Publicerad 2022-10-31

Om oss
Coor är en av Nordens ledande service leverantörer inom facility management. Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Som arbetsgivare ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång. Vi strävar efter att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, ett nära ledarskap och möjligheter till utveckling. Placering av tjänsten är i Kista där också° merparten av projekten sker.

Om företaget
Vill du vara med i ett team som levererar marknadsledande säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag? Coor Security är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Är du rätt person kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter till vidareutveckling. Vi växer och söker nu ytterligare en säkerhetskoordinator till vårt team med placering i Stockholm, i detta fall med specialistinriktning mot säkerhetsskydd. Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Dina arbetsuppgifter
Som säkerhetsskyddskoordinator kommer du att arbeta tätt ihop med en eller flera nyckelkunder för att utveckla våra tjänster, möta kundens behov inom säkerhet, och garantera hög kvalitet i leveransen. Din roll som säkerhetsskyddskoordinator innebär att: Vara kontaktperson, driva, koordinera och kvalitetssäkra den operativa lokala säkerhetsleveransen hos en kund eller flera Samordna, utbilda och stötta leveransen i säkerhetsskyddsfrågor hos kunden Genomföra säkerhetsprövningar och säkerhetsskyddssamtal Hantera löpande möten, säkerhetsadministration, samt rapportering till kund Identifiera, föreslå samt offerera och fakturera lokala säkerhetsprojekt och uppdrag Ansvara för och genomföra lokala säkerhetsprojekt och uppdrag t ex riskanalys, utbildning I samråd med närmaste chef och säkerhetsskyddschef löpande arbeta för en effektivisering och utveckling av den lokala säkerhetsleveransen Utveckla leveransen genom ny- och merförsäljning Vid behov stötta i andra kundleveranser, projekt eller tjänsteutveckling för Coors samtliga kunder inom säkerhetsområdet Du kommer främst att arbeta med säkerhetsskydd, men till viss del även med ett brett spektrum av säkerhetsfrågor och riskhantering. I det dagliga arbetet kommer du att jobba tätt ihop med driftchefer inom Coor, underentreprenörer samt den utförande personalen.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som har lätt att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk samt administrativ förmåga, och tycker om att leda förbättringsarbete. I ditt arbete är du van att själv prioritera och ta ansvar. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare som kan rycka in där det behövs. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och proaktiv med helhetssyn. Du har arbetat i säkerhetsområdet tidigare, där du har haft kundkontakt och är van vid att omvandla kundens behov till lösningar. Du har god kännedom om säkerhetsskyddslagen och är en van samtalsledare. Du har erfarenhet av att tolka avtal och ekonomiuppföljning. Det är en fördel om du tidigare arbetat som konsult eller projektledare inom säkerhetsområdet. Utbildning inom säkerhetsskydd är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kan Officepaket och har god vana av att skriva rapporter, utföra analyser, och ta fram presentationer.

Ansökan
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Agne Ottosson 070-951 92 50. Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Svenskt medborgarskap är ett krav liksom B-körkort. Resor i tjänsten förekommer. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb: