Snabbfakta

    • Västerås

Ansök senast: 2022-12-06

Rutinerad Automationsingenjör

Publicerad 2022-10-07

På Prevas tror vi på att teknik gör världen bättre. Och för att lyckas göra den bättre, behöver vi personer som dig. Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen en stark tro på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet också att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. 

Rollen som automationsingenjör hos oss på Prevas
Du kommer få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i uppdrag hos någon av våra kunder. Du kommer till exempel jobba med automationslösningar och industriell IT mot process-, produktions-, och verkstadsindustrier i hela regionen. Du kommer skapa applikationer för styrning och övervakning av utrustning och anläggningar med PLC, HMI, och SCADA-system. Du kommer agera som en teknisk expert inom automationsområdet, leda och/eller delta i projekt, driva förbättringar och vara ett stöd i det dagliga arbetet. Vi kan erbjuda dig stor variation på uppdrag, både när det gäller inriktning och nivå; från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment.

Vem är du?
Tack vare din erfarenhet som automationsingenjör kan du tydligt se sambandet mellan produktutveckling och användning. Du är tekniskt nyfiken och brinner för ditt kompetensområde. Du är en genuin problemlösare och gillar att grotta ner dig i komplexa uppgifter och detaljer. För dig är leveransen alltid i fokus och samarbetet med andra är en självklarhet för att nå uppsatta mål. Du har minst fem års erfarenhet av PLC-programmering/HMI utveckling, samt mycket goda kunskaper inom elkonstruktion, reglerteknik, instrumentering, ellära och elektriska komponenter. Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning. Du är van att programmera industriella styrsystem, som till exempel Siemens, Mitsubishi, ABB eller SCADA. Du behöver ha ett körkort då det förekommer resor till olika kunder. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Att jobba på Prevas är kul!
Vi kommer att ge dig ansvar och har full tilltro till att du som expert inom området har de bästa lösningarna. Vi har nämligen inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan och är övertygade om att din utveckling är vår utveckling. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Utvecklings-möjligheterna är många och uppdragens karaktär bestäms utifrån din egen kunskap, ambition och intresse. Du bestämmer riktning och vi finns där för att hjälpa dig framåt.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 170 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande konsultleverantör. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare ännu fler utvecklingsmöjligheter och våra kunder tillgång till fler spetsiga erbjudanden och lösningar.

Visst låter det spännande?
Ring till Henrik 070-496 71 50, så berättar han mer om tjänsten! Vi ser fram emot din ansökan. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort. Följ oss gärna på LinkedIn för att lära känna oss bättre.

 


Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-13
  • Göteborg
Publicerad: 2022-11-17
  • Linköping
Publicerad: 2022-11-09
  • Göteborg