Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-11-19

R&D Engineer till kund i Södra Stockholm

Publicerad 2022-09-20

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en junior R&D ingenjör till kund inom metallbearbetningsindustrin i Södra Stockholm. Kunden är världsledande leverantör av verktyg och verktygssystem och har under sina verksamma år skapat unika innovationer som drivit branschstandarden till nästa nivå. I rollen som R&D ingenjör kommer du tillsammans med ditt team arbeta med att optimera och utveckla produkt såväl som att se över processer och verktyg för att effektivisera produktionen. Vidare kommer du arbeta med att hantera och stötta arbetet av ny labbutrustning som ska installeras på avdelningen. Du kommer dessutom jobba projektorienterat med målet att utveckla nya metoder, processer och plattformar för framstående mikrogeometri och lackeringsbehandlingar. Detta är ett uppdrag på heltid under ett år med möjlighet till förlängning. Under första tiden på plats kommer du handledas av en senior kollega i teamet för att på bästa sätt komma in i arbetet. Du kommer arbeta i en innovativ miljö med toppmodern utrustning för metallbearbetning och materialutveckling.

Din profil
För att trivas i rollen som R&D ingenjör drivs du av att arbeta innovativt samt av att ständigt finna nya kreativa lösningar i ditt arbete. Som person är du dessutom naturligt strukturerad, inte minst när det kommer till rapportskrivning såväl som i din kommunikation i förhållande till de olika projekten. Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna av experimentellt arbete, erfarenhet från produktion eller labb samt erfarenhet av utrustningshantering och mätteknik. Du har en magister eller masterexamen inom kemi, fysik eller annan likvärdig utbildning. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb För mer information är du varmt välkommen att kontakta Julia Asplund på julia.asplund@clwork.se Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

  • Fagersta
  • Heltid
  • Motala
  • Heltid