Snabbfakta

    • Järfälla
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-05

QRIOS söker en produktplanerare!

Publicerad 2023-03-06

Om tjänsten
QRIOS växer och vi söker nu en konsult som är nyfiken på rollen som produktplanerare hos vår kund i försvarsindustrin.

Vi söker nu en produktplanerare som kan upprätthålla och driva en effektiv tillverkningsprocess. Då vardagen kan vara omväxlande krävs flexibilitet och förmåga att tänka nytt när du ställs inför utmaningar. Du har som social och utåtriktad person fördel inom rollen och det krävs att du är kommunikativ där lösningsorientering och framåtanda ligger till grund för prestation. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Välkommen med CV och personligt brev där du förklarar varför just du är rätt person för denna tjänst, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Rollen som produktplanerare är en bred och flexibel roll med djupa gränsytor mellan såväl projekt som produktion, inköp och utvecklingsavdelningarna samt i vissa fall eftermarknadsteamen. Huvudansvaret ligger i att planera produktionen per tillvekningsnivå för en tids- och kostnadseffektiv tillverkning. Vi har en bred produktflora med olika nivåer av komplexitet. Produkterna innehåller elektronik, mekanik och hydraulik. Som produktplanerare är du ansvarig för analyser och struktur för att driva en effektiv tillverkning, till rätt kostnad i rätt tid. Du ansvarar för dina produkter från att produktionsbehovet är initierat till dess att produkterna är färdigmonterade och förrådslagda.

Inom planeringens ansvar ligger även uppföljning av materialtäckning och nära samarbete med inköpsavdelningarna. Detta för att kunna lägga hållbara och pålitliga planer. Tät kommunikation med tillverkningsavdelningarna sker på daglig basis och arbetet sker till nästan lika stor del i tillverkningen som på kontoret. Du kommer medverka i flertalet forum mellan Monteringen, Förråd, Ankomst, Projekt och Inköp. Arbetet utförs med IFS 8 som verktyg och plattform för verksamheten.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll tror vi att du har/är

- Minst en högskoleingenjörsexamen
- Tre års erfarenhet inom produktion, logistik eller produktionsplanering
- Lätt för att ta till dig nya saker och ha en vilja att aktivt söka efter ny kunskap.
- Bra på att jobba i team och hitta effektiva lösningar och är öppen för att prova nytt.
- Social, engagerad och kreativ person som inte backar för en utmaning.
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Goda kunskaper i MS Office God kommunikationsförmåga.

Förkunskaper inom Excel, VBA, SQL och IFS är meriterande.

Om verksamheten
QRIOS kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.qrios.se/om-oss. Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.


Liknande jobb:

Publicerad: 2023-02-07
  • Smedjebacken
  • Heltid