Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2023-03-31

QA Specialist till Mpya Sci & Tech, Stockholm

Publicerad 2023-03-09

Nu letar vi efter fler specialister inom Quality Assurance som vill stärka vårt team på en arbetsplats som genomsyras av trygghet, nyfikenhet och förtroende. Brinner du för kvalitetsarbete, balans i livet och vill vara med och bygga ett specialiserat konsultbolag som värderar en god lärande kultur, då har du kommit rätt!  

På Mpya Sci & Tech blir du en del av en inkluderande och tillåtande kultur där människan står i centrum.  För oss är det viktigaste att våra medarbetare känner sig inkluderade i bolagets utveckling och känner samhörighet med övriga kollegor, samt att alla uppdrag ute hos kund är rätt.  Med hjälp av en engagerad Talent Advisor får du kontinuerligt stöd och karriärscoaching, och vi ser till att matcha dig med rätt uppdrag för att du ska utmanas och utvecklas på ett sätt som passar dig.  

Om rollen 
Vi arbetar idag med både små och stora Life Science-bolag med utveckling och tillverkning i Stockholm och Mälardalen. Medarbetarna i vårt QA team består av både specialister och generalister inom Medtech, Biotech och Pharma. Ute på uppdrag arbetar vi exempelvis som QA representanter vid projekt, utredning eller hantering av avvikelser, CAPA, CC-ärenden och interna eller externa revisioner/audits. Vi alla gillar att utvecklas men får även motivation av att utveckla varandra. Inom teamet stöttar, leder och uppmuntrar vi varandra till att bli ännu bättre. 

Vem är du? 
Vi söker dig som drivs av att få utföra viktiga och utmanande arbetsuppgifter i en bransch där din insats verkligen gör skillnad. Du känner dig trygg i din roll och med ett lösningsorienterat sätt tar du dig an rollen som kvalitetsfunktion i olika sammanhang. Vi tror att du liksom vi ser mervärde i en inkluderande och avslappnad kultur där vi bygger något nytt tillsammans. 

Kvalifikationer 

  • Universitetsexamen inom farmaci, kemi, bioteknik, eller motsvarande.  
  • Ett par års erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedelsbranschen eller Medtech.  
  • Erfarenhet av att ha arbetat med frågor som berör SHE (Safety, Health, Environment) är meriterande.   
  • God svenska och engelska i tal och skrift.  

Ansökan  
Känner du att Mpya Sci & Tech är rätt för dig? Vi välkomnar ansökningar fram till den 31 mars men urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jasmin Khatibi, jasmin.khatibi@mpyascitech.com, 076 163 63 00 eller Ellinor Crafoord, ellinor.crafoord@mpyascitech.com, 072 176 51 67.  

Om oss på Mpya Sci & Tech  
Mpya Sci & Tech är ett konsult- och rekryteringsföretag skapat av och för människor som älskar teknik och naturvetenskap. Vi är ett familjärt bolag under stark utveckling som på två år vuxit till över 100 kollegor inom Life Science & Technology. På Mpya Sci & Tech tror vi på ett hållbart arbetsliv där vi tillsammans bygger en kultur med genuin delaktighet, ivrig nyfikenhet och möjlighet att få vara sig själv. Kom och utvecklas ihop med oss i Uppsala, Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.mpyascitech.com. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Liknande jobb: