Snabbfakta

    • Gothenburg

Ansök senast: 2023-04-06

QA/ RA-ingenjör inom MedTech!

Publicerad 2023-03-06

Vill du göra skillnad genom att säkerställa att säkra medicintekniska produkter når slutanvändaren? Fortsätt läsa!

Nu letar vi efter fler ingenjörer med kompetens inom kvalitetssäkring och regulatoriska krav. Som QA/RA ingenjör hos oss på ALTEN kommer du att arbeta i varierande projekt tillsammans med våra kunder, vilket är allt från start-ups till större internationella företag. Du kommer att ansvara för kvalitetssäkring genom hela eller delar av produktutvecklingsprocessen för att säkerställa att krav uppfylls och säkra produkter når slutanvändaren. Uppdragen kan ha både strategisk och operativ karaktär där du ena stunden jobbar med detaljer för att i nästa stund arbeta på ett mer övergripande plan.

Som person ser vi gärna att du är nyfiken, tar initiativ och har god analytisk förmåga. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt.   

Vi ser gärna att du har:

  • Ingenjörsexamen i medicinteknik, bioteknik, kemiteknik eller liknande.
  • Erfarenhet av riskhantering kopplat till medicintekniska produkter, ISO 14971.
  • Erfarenhet om standarder och regulatoriska krav inom MDD/MDR, ISO 13485.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med Design Control och Quality Management Systems (QMS).
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska.

Det är dessutom ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med kvalitetssäkring för produkter innehållande mekanik, elektronik och mjukvara i enlighet med IEC 60601 och IEC 62304.

Stämmer profilen in på dig eller någon du känner? Sök eller tipsa gärna!

OM ALTEN:

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Med hela koncernen på 46.000 anställda är ALTEN en av de största ingenjörsbolag i världen. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar.

Liknande jobb: