Snabbfakta

  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Automation
 • Produktion och processteknik
 • QA och testning
 • Medicinteknik

Ansök senast: 2021-11-14

QA Automation Food & Pharma

Publicerad 2021-10-13

Om jobbet
Varje år genomför AFRY ett stort antal framgångsrika projekt och konsultuppdrag inom bland annat livs- och läkemedelsbranschen. Just nu har vi flera nya spännande uppdrag på gång både i Sverige och Danmark och söker därför fler erfarna kollegor inom området QA Automation för fast anställning hos oss på AFRY i Malmö. 

Vårt område Food & Pharma består av ett engagerat och ambitiöst gäng med kompetens inom projektledning av multidisciplinprojekt, processdesign, anläggningskonstruktion, el & automation samt kvalitet och validering. Exempel på spännande uppdrag som du kan arbeta med är exempelvis att bygga ett nytt mejeri, effektivisera en produktionsprocess eller kanske rent av en helt ny produktionslinje för läkemedelstillverkning. Vi har ett väldefinierat kvalitetssystem och med vår projektmetodik kan vi alltid erbjuda våra kunder en komplett applikationslösning med tillhörande testning, idrifttagning, kvalitetssäkring och dokumentation. Vi arbetar enligt standarder och riktlinjer som till exempel ISA S88, ISA S95 och GAMP. 

Food & Pharmas marknadsområde i Öresund, som i dagsläget är totalt ca 140 medarbetare, utgörs av flera automationssektioner samt sektioner för processdesign och QA/Validering i både Sverige och Danmark. Våra projekt och uppdrag är främst i södra Sverige och Danmark men även i övriga Sverige och internationellt. 

Tjänsten kommer vara med placering på AFRYs kontor i Malmö.

Vem är du?
Vi söker dig som vill ingå i ett fantastiskt team där vi jobbar tätt mellan disciplinerna men även i enskilda automationsprojekt och konsultuppdrag.

Det är bra om du uppfyller det mesta av nedan:
 • Erfarenhet och ett gediget intresse av QA
 • Du har en stabil grund i, och kunskap om, Automation inom processindustrin och då gärna från livs- eller läkemedelsbranschen. Du kanske är en ”gammal automationare”.
 • Erfarenhet av att arbeta i projektform och gärna en god förståelse för de andra disciplinerna
Körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten, både längre och kortare.Vi förutsätter också att du behärskar både det svenska och engelska språket då det är en förutsättning för att klara jobbet. 

Det som är framgångsfaktorn för att lyckas hos oss är din egen drivkraft och motivation. I våra projektleveranser jobbar vi tillsammans i team men samtidigt tar du ansvar för din del i vårt totala åtagande till kunden. Du är systematisk, har lätt för att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar och, precis som vi, vill du ha kul på jobbet!
 
Vi erbjuder
Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet. Vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Eftersom vi tror att du presterar bättre om du har ett roligt liv, får du som konsult på AFRY möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och utvecklas i ditt yrke.  

Genom vår personalförening främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med härliga kollegor. Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. 

Vill du lära känna oss på AFRY mer är det bara att klicka in på vår hemsida via denna länk: https://afry.com/sv/jobba-hos-oss/lar-kanna-oss

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Kontaktuppgifter för frågor
Henric Persson
Sektionschef
072-231 95 23
 
Karin Backman
Rekryteringspartner
010-505 31 78

Liknande jobb

Publicerad: 2021-10-18
 • Eskilstuna
 • Heltid
Publicerad: 2021-08-30
 • Stockholm