Snabbfakta

    • Stockholm - Kista

Ansök senast: 2023-12-22

Provningsingenjör till vårt EMC-team

Publicerad 2022-11-08


Nu söker vi en ingenjör till vårt EMC lab!

Vill du vara med och säkra världens produkter tillsammans med oss? Här får du chansen! Vi söker nu en ingenjör till vår provningsavdelning inom EMC där vi hjälper en mängd världsledande varumärken med en säker väg ut på olika marknader.

Om Intertek

Vi på Intertek jobbar varje dag för att göra världen säkrare. Våra kompetenta medarbetare levererar innovativa lösningar inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och marknadstillträde till kunder lokalt och globalt. När vi testar och certifierar nya produkter kan vi säkerställa att de till exempel inte går sönder, börjar brinna eller släpper ifrån sig giftiga kemikalier som kan skada människor och miljö.

Med fler än 46 000 medarbetare världen över är vi är ett av de största företagen i vår bransch. I Sverige finns vi i Stockholm, Västerås och Alnarp med cirka 400 medarbetare totalt.

Varje dag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att ha säkra och socialt ansvarsfulla produkter och tjänster – We bring quality and safety to life!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som provningsingenjör utför du praktisk ”hands on” provning av kunders produkter i vårt EMC lab. Detta gör vi för att säkerställa att produkter uppfyller uppställda krav enligt gällande direktiv och produktstandarder. Vi utför provning på många olika typer av produkter både för hemmabruk och industri där kunden ofta är med i delar av provningen. I jobbet ingår även att läsa och förstå de standarder vi provar mot samt att skriva rapport på genomförd provning till våra kunder.

Du arbetar självständigt i en projektbaserad arbetsform, men ingår i ett team av både juniora och seniora ingenjörer där ni samarbetar för att tillsammans uppnå de uppsatta målen. Då stora delar av jobbet är i vårt lab är det viktigt att du är både praktiskt lagd och en god problemlösare.

Vem är du?

Som provningsingenjör hos oss ser vi gärna att du är positiv, utåtriktad och framåt. Du har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra svenska och internationella kunder men också internt. För att lyckas med detta är språkkunskaper i engelska och svenska ett krav. Du är van att arbeta organiserat och strukturerat på ett kommunikativt sätt.

Vi tror att du har en teknisk utbildning inom elektronik och kanske en bakgrund från ett praktiskt yrke inom elbranschen. Du bör ha ett par års erfarenhet inom mätteknik och verifiering.

Vi erbjuder dig

Du kommer att jobba med breda och varierande uppgifter i ett nära samarbete med våra kunder och uppdragen har en stor spridning med både svenska och internationella företag. Du kommer att vara del av ett kompetent gäng i en prestigelös atmosfär och med högt i tak. Vi erbjuder en välorganiserad introduktion, mentorskap och utbildningar för din nya karriär hos oss. På Intertek finns det också stora möjligheter att bredda och utveckla din kompetens inom flera andra verksamhetsområden. Vi är en trygg arbetsplats med kollektivavtal och förmånspaket.

Läs gärna mer om Intertek som arbetsgivare på vår karriärsida.

Om du tycker ovanstående låter spännande så vill vi gärna träffa dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarig rekryterare: Alexandra Strand Hägglund, alexandra.strand.hagglund@intertek.com (Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl enligt GDPR).