Snabbfakta

    • Stockholm - Kista

Kategorier:

  • Elektroteknik
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-01-18

Provningsingenjör inom batteriteknik

Publicerad 2021-10-22


Vill du jobba i teknikens absoluta framkant och vara med och säkra världens produkter tillsammans med oss? Här får du chansen! Vi söker nu en projektingenjör till vår avdelning Energy Storage som hjälper en mängd världsledande varumärken med kvalitetssäkring av deras batteriteknik.

Om Intertek

Med fler än 46 000 medarbetare världen över är vi ett av de största företagen i vår bransch. I vårt dagliga arbete hjälper vi företag världen över att se till att deras produkter är säkra att använda och möter kunders och myndigheters krav på kvalitet och prestanda. Det gör vi genom att revidera deras processer, certifiera deras ledningssystem, granska deras leverantörer, prova, analysera och certifiera deras produkter, inspektera deras tillverkningsanläggningar och skeppningar och arbeta med rådgivning inom regulatoriska frågor, kemikalier och hållbarhet.

Varje dag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att ha säkra och socialt ansvarsfulla produkter och tjänster – We bring quality, safety and sustainability to life!

Rollen som projektingenjör

På enheten Energy Storage utvärderas batteriteknik från hela världen, från batterier till mobiltelefoner till stora batterier i elfordon. I rollen som projektingenjör inom batteriteknik får du möjlighet att fördjupa dig inom olika typer av batteriers funktion och prestanda. Du kommer inledningsvis att främst fokusera på arbete med konsumentbatterier. Arbetet omfattar praktiska uppkopplingsmoment av batterier i testutrustning, programmering av testututrustningen för att simulera olika tillämpningar samt bearbetning, analys och dokumentation av resultaten i rapporter till våra kunder.

Som projektingenjör inom batteriteknik arbetar du i en projektbaserad arbetsform och ingår i ett team med andra projektingenjörer och batterispecialister som samarbetar för att tillsammans hjälpa våra kunder. Du kommer att jobba med breda och varierande uppgifter i ett nära samarbete med våra kunder och uppdragen har en stor spridning med både svenska och internationella företag.

Vi är ett kul gäng med en prestigelös atmosfär och högt i tak. Vår avdelning är i ständig utveckling och du kommer ges möjlighet att delta och forma processer och arbetssätt vid sidan av ditt dagliga projektarbete. På Intertek finns det också stora möjligheter att bredda och utveckla din kompetens inom flera andra verksamhetsområden.

Vem är du?

  • Du har teknisk bakgrund med god förståelse för elektronik/elteknik samt mjukvaruprogrammering.
  • Tidigare erfarenhet från arbete med batterier är meriterande.
  • Eftersom du har kontakt med kunder över hela världen har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Ditt stora intresse för teknik skapar förtroende och du motiveras av att lösa tekniska problem. Du trivs med att ingen dag är den andra lik och har lätt att anpassa dig utifrån olika förutsättningar. 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post enligt GDPR.

Ansvarig rekryterare: Carin von Matérn, carin.vonmatern@intertek.com