Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-29

Prototyptekniker

Publicerad 2022-08-30


Är du en självständig, noggrann, och händig person som inte är rädd för nya utmaningar och vill arbeta i en innovativ miljö? Då ska du söka tjänsten som Prototyptekniker hos oss på Envirotainer!

Envirotainer är ett litet men ändå ett globalt företag som byggde en hel industri för ett 30-tal år sedan när det grundades 1985. Idag har man mer än 6000 aktiva temperaturkontrollerade containrar världen över som transporterar mer än 2 000 000 doser per dag av välbehövliga läkemedel till patienter över hela världen. Vår ambition är att fördubbla det under de närmaste åren och för närvarande är vi mer än 300 engagerade specialister i över 20 länder. Vi utvecklar, tillverkar och erbjuder leasingalternativ av innovativa containerlösningar för läkemedelsprodukter som kräver en kontrollerad miljö. Vi gör detta tillsammans med våra partners med tron att det krävs ett ekosystem för att på ett säkert sätt leverera läkemedel till de människor som är beroende av dem. I tid, till rätt plats och i rätt skick. Det finns inget utrymme för misstag.

Vi är nu inne i ett intensivt utvecklingsskede med fokus på att fortsätta växa de kommande åren, därav söker vi nu en Prototyptekniker till vår experimentverkstad till kontoret i Rosersberg, där vår produktion även är placerad.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som prototyptekniker kommer du att ha ett flexibelt och varierande arbete. Du kommer arbeta i vår experimentverkstad, där vi har en modern och ändamålsenlig maskinpark, till exempel 3-axlig CNC-fräs.
Vi jobbar med att ta fram och bygga prototyper samt mock-up- modeller i trä, aluminium, komposit och utvecklar mindre kylsystem tillsammans med våra ingenjörer.
Du blir en del av teamet som i huvudsak jobbar i projektform.


Vem är du?
För att lyckas i denna roll ska du ha några års arbetserfarenhet med finsnickeri/ finmekanik eller liknande. Du är händig, tekniskt intresserad och kan tänka dig att jobba med olika saker, i experimentverkstaden bygger och testar vi allt från skruvinfästningar till större konstruktioner. Vi ser gärna att du kan lägga körbanor för CNC fräsning och har goda kunskaper inom CAD.
Du kan arbeta fokuserat, är noggrann och är van att ta egna beslut. Att du har en egen stark drivkraft och har ett problemlösande synsätt ser vi som en viktig parameter.Välkommen med din ansökan redan idag, då urval sker löpande!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-01
  • Halmstad
  • Heltid
Publicerad: 2022-06-01
  • Västerås
Publicerad: 2022-08-24
  • Stockholm