Snabbfakta

  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Projektledning
 • Elkraft och energi

Ansök senast: 2020-11-08

Projektör Kundleverans

Publicerad 2020-10-23

E.ON söker 

Projektör Kundleverans 

Om tjänsten
Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

I vårt team Lokalnät Anslutning & Service i Malmö är vi 14 medarbetare som jobbar och ansvarar för samtliga kunddrivande projekt inom lokalnätet i Södra Skåne. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät.

Vi söker nu en Projektör till vårt team som ska driva projektering av våra större investeringar inom kundleverans, men det kan även förekomma att vi stöttar i reinvesteringsprojekt och större underhållsprojekt. Projektören har det tekniska och ekonomiska ansvaret i projektet och ansvarar också för uppföljningen.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Ansvara för att planera och driva projekt fram till investeringsbeslut i linje med vår strategi
 • Nätplanering och projektering enligt våra tekniska riktlinjer
 • Ta fram tekniska beskrivningar och ekonomiska kalkyler
 • Driva projektering för att lyfta kapacitetsfrågan i stadsmiljö, exempelvis av eldriven trafik eller småskaliga energikällor
 • Dialoger med kommuner, exploatörer och markägare för att samordna på bästa sätt
 • Genomföra nätutredningar och belastningsanalyser
 • I planeringen och projekteringen ta hänsyn till systematiskt HSSE arbete (hälsa, säkerhet och miljö) 

Vi söker
Vi tror att du har en utbildning med inriktning mot elkraft, eldistribution eller likvärdigt men du kan även ha införskaffat dig dessa kunskaper på annat sätt. Tidigare erfarenhet är förstås meriterande, men vi kommer i rekryteringen att lägga stor vikt vid din personlighet. Stort kundfokus och god förmåga att samarbeta är två viktiga egenskaper för att kunna lyckas inom rollen som projektör. Projektörens kontaktnät är stort internt och externt och det pågår löpande kontakter med entreprenörer, kunder, markägare och olika myndigheter.

Du kommer att ingå i ett kompetent team som samarbetar och hjälper varandra och där kunskapsutbyte sker dagligen.  Du gillar troligtvis struktur, är analytiskt lagd och gillar att dela med dig av dina kunskaper. Dina kontaktytor är många och därför tror vi att du är bra på att skapa långsiktiga relationer och har en god kommunikativ förmåga.

Din närmsta chef, Johan Persson, tror på ett ledarskap där teamet ges bästa möjliga förutsättningar för att samarbeta. Team och lagarbete är det viktigaste! Johan har alltid dörren öppen och uppmuntrar till nyfikenhet, förbättringsförslag och personlig utveckling. Det är också mycket viktigt att vi har kul på jobbet och att vi tillsammans skapar en bra arbetsmiljö.

Sista ansökningsdag är 8 november.
Välkommen till oss och en roll där du ges möjligheten att bygga ett mer hållbart samhälle!

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Johan Persson, +46705 366032

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Union, +46705 259188
Malin Johansson, Akademikerna, +46705 240210
Michael Andersson, Ledarna, +46705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46730 499778 

Vi erbjuder
Hos oss finns människor med alla möjliga intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegorna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv. För dig som vill utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON. 

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

Information
Referensnummer:
132927
Sista ansökningsdag: 2020-11-08

Kontakt
Johan Persson, +46705 366032 

Om oss
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.