Snabbfakta

  • Göteborg

Kategorier:

 • Data och IT
 • Projektledning

Ansök senast: 2021-04-30

Projektledare

Publicerad 2021-02-25

Projektledare med erfarenhet av IT system för produktion och ett brinnande intresse att förbättra svensk industri. 

Vill Du skapa moderna logistiklösningar för svensk industri? Tycker du att det är kul att leda team som realiserar tekniska lösningar som matchar kundens behov? Då är det DIG vi söker! 

Tack vare digitaliseringen har Prevas affärsområde inom 
produktions- och lagerlogistik fått en ny fart.
Nu har vi många spännande projekt på gång. 
 
Vi söker därför fler drivna personer till vårt kompetenta team i Göteborg! 

 

Hello Opportunity! 
Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälpa lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant. 
På Prevas i Göteborg är vi en grupp som specialiserat oss på ett koncept för att utveckla robusta och pålitliga kundanpassade system inom produktionslogistik och materialhantering. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktionen hos våra kunder. Våra system är länken mellan order och leverans genom integrationer med allt från styrsystem till affärssystem och rapportverktyg.
Vårt arbete bedrivs oftast i projektform och projekten varierar i inriktning och storlek. Våra industrikunder finns i hela landet. 

Nu behöver vi bli fler och hoppas att du vill bli en i gänget! 

Hello You 
Som projektledare hos oss kommer du att delta i allt från förstudier och kravinsamling, design och utveckling, systemering och installation till idrifttagning av mjukvara för effektiv produktion. I rollen ingår mycket egen kundkontakt och i vanliga fall en del resor. Detta ställer krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och intresse för problemlösning. Rollen är bred och ger en god möjlighet att arbeta med hela kedjan från initialdialoger till offertleverans och förvaltningDetta jobb passar dig som är lösningsorienterad och nyfiken och vill arbeta nära våra kunders processer. 

Du har: 

 • någon form av vana av industriella miljöer 
 •  gedigen erfarenhet av leda teamleveranser i både tidiga och sena skeden. 
 • ett par års erfarenhet av leverans av tekniska lösningar i kritisk drift  

Meriterande om du har erfarenhet av: 

 • leveranser baserade på .NET  
 • att arbeta i de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionen så som lagerstyrningssystem (WMS/WCS) och produktionsstödsystem (MES) 

Som person är du målmedveten, engagerad och har en positiv attityd. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälpa lösa kundernas problem. 
Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Hello Team Player! 
För oss är gemenskap och delaktighet viktigt där alla bidrar med sin kunskap i en lärande miljö. Trivs du att arbeta i en familjär atmosfär där vägen från idé till handling är kort så är Prevas något för dig. Du deltar i spännande utvecklingsprojekt ute hos kund eller på kontoret beläget på vackra Lindholmen i Göteborg. 

Hello Next Step!  
Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skickain din ansökan redan idag! 

Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072 -24 75901 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid. 
Alternativt rekryteringsansvarig Peter Löving, peter.loving@prevas.se, Tel:070-335 20 79  

  Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng! 

Hello Prevas! 
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 600medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. 

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se 

Liknande jobb

Publicerad: 2021-04-16
 • Stockholm
Publicerad: 2021-04-07
 • Norrtälje
 • Heltid