Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2023-11-19

Projektledare

Publicerad 2023-08-21

Projektledare
Stockholm

Vi projekterar, bygger och underhåller mobil inomhuskommunikation och brinner för kvalitativa leveranser och systemlösningar. Som projektledare hos oss kommer du ingå i ett team med stor teknisk kompetens där vi tillsammans skapar väl genomförda projekt och får nöjda kunder. Vidare erbjuder vi möjligheten att få utvecklas ihop med oss som företag med trygga anställningsvillkor.

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ha en varierande roll där du koordinerar och administrerar våra större kundprojekt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder och leverantörer för att hålla en hög kvalité i leveransen. Projekten varierar i storlek och du kommer jobba med mobil inomhustäckning inom områdena infrastruktur, industri och fastighet. Vi arbetar med både ombyggnation och nybyggnation och har en del större ramavtalsunder.

Du kommer att vara involverad i säljskedet och har sedan tekniskt, administrativt och ekonomiskt ansvar för projektets genomförande. Till din hjälp har du ett mycket tekniskt kompetent team. Många av våra projekt ligger i Stockholmsregionen men resor inom Sverige förekommer.

Din profil
För att trivas i rollen som projektledare behöver du ha förmågan att självständigt driva på flera uppgifter parallellt och vara närvarande ute på fältet när det krävs. Du kommer ingå i ett team där det finns stor teknisk kompetens så vi har inget krav på att du skall ha erfarenhet från branschen.

Du som söker rollen som projektledare är social och kommunikativ med god förmåga att prioritera och strukturera dina uppgifter. Du har förståelse kring vikten av bra projektekonomi, administration och rapportering. I rollen förekommer det att granska och ta fram bygg- och relationshandlingar så har du kunskaper inom CAD är det meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du värdesätter våra ledord: effektivitet, entreprenörsanda och laganda.

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande om du har vana av att driva installationsprojekt

Tjänsten är säkerhetsklassad så en säkerhetskontroll från brottsregister kommer att ske i samband med anställning.

Vad har Jonas Blom, VD att säga om hur det är att jobba på RF Coverage AB? 

"Jag är en av grundarna (2012) och har drivit bolaget sedan dess. Juni 2021 förvärvades vi av TCECUR AB som är en teknikorienterad koncern inom säkerhet som är noterad på börsen (Nordic SME Sweden). RF Coverage AB drivs vidare som företag men med en större kraft om så behövs. Jag ser fortfarande framemot att tillsammans med TCECUR-gruppen vidareutveckla bolagets och marknadens potential. 

Vi är kollektivt anslutna och utöver det har vi konceptet ”frihet under ansvar”. Vi arbetar som en grupp och vi hjälper varandra för att tillsammans nå målen. Flexibilitet, lyhördhet och dialoger med varandra är en självklarhet."

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD, Jonas Blom på 0765-95 56 06. Vi tror på personliga relationer och pratar gärna med dig.

Vänligen skicka in din ansökan via ansökningsknappen, så att vi kan behandla din ansökan enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om RF Coverage AB
Vi projekterar, bygger och underhåller mobil inomhuskommunikation. Med andra ord ser vi till att personer eller maskiner som behöver uppkoppling får det - oavsett om det är i en tunnel, fastighet, fordon eller annan plats som "saknar täckning". RFC startades 2012 och vi har från första dagen fokuserat på att leverera kvalitativa leveranser och systemlösningar. Vi arbetar bl.a. med standarder och begrepp som GPS, GSM, EDGE, UMTS (3G), TETRA/RAKEL, GSM-R, LTE, 4G, 5G, WLAN, tågradio (on-board) m.m. Vi sitter i Årsta och från juni 2021 är vi ett företag i TCECUR-koncernen.

Läs gärna mer på www.tcecur.com och www.rf-coverage.se

Liknande jobb:

  • Karlskrona
  • Norrköping
  • Heltid
Publicerad: 2023-09-25
  • Kista