Snabbfakta

    • Halmstad

Ansök senast: 2022-10-29

Projektledare

Publicerad 2022-08-30

 

Projektledare

 

Malmö, Kalmar, Norrköping, Sundsvall, Växjö | Tillsvidare

 

 

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.
  

Om rollen
Hos oss får du möjlighet att driva projekt som skapar långvarig förändring. Projekten handlar om ny-eller ombyggnation av transformatorstationer i regionnätet, vilka säkerställer en stabil och säker elleverans samt möjliggör för att ansluta förnybar energi såsom solcellsparker och vindkraftsparker till regionnätet.  Genom ditt engagemang leder, motiverar och stöttar du ditt projektteam för att tillsammans bidra till utvecklingen av framtidens elnät!

I rollen kommer du att driva projekt från i huvudsak upphandling till färdig anläggning där du följer upp tidsplaner, budget och kvalité i projekten. Du arbetar tillsammans med inköpsorganisationen för att upphandla entreprenaden, samt medverkar vid byggmöten, besiktningar, kontroller och tester. I rollen samarbetar du även med HSE-organisationen för att säkerställa att arbetsmiljön är säker i projekten. Du kommer även att medverka i förhandlingar med kunder, leverantörer och entreprenörer.


Till din hjälp har du många engagerade kollegor i olika roller exempelvis andra projektledare, tekniska experter och projektör. Ditt närmsta team finns på flera olika orter i Sverige.

Möjliga arbetsorter för tjänsten är Kalmar, Sundsvall, Norrköping, Växjö och Malmö.

Vem hoppas vi på vill bli vår nya kollega?
Vi hoppas på att du vill jobba i en bransch där hållbarhet och långsiktighet är högt på agendan.
 Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av projektledning och känner dig trygg med att samarbeta med entreprenörer och har vana av upphandlingar. Vi ser även gärna att du har kunskaper inom elkraft, men även gärna erfarenhet inom närliggande branscher såsom, bygg, VA eller fiber.

Viktigast är att du trivs i rollen som projektledare och är en lyhörd person som trivs i team och tycker det är spännande att driva parallella projekt.  

Du är leveransinriktad och ditt arbete kännetecknas av ett ärligt kundfokus. Vi förväntar oss att du, precis som vi, är nyfiken på att lära dig nya saker och att vi utvecklar våra arbetssätt. I rollen får du förtroende att planera och strukturera ditt arbete, i samarbete med ett engagerat team som stöttar varandra!

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är många av våra anställningar säkerhetsklassade, vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Välkommen till oss och vägen mot ett hållbart samhälle! Sök senast 6:te oktober.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chefer:
Mikael Sandberg, +46 730 686343

Jeanette Bosund, +46 72 556 73 50

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 070 603 54 25 
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-31
  • Göteborg
Publicerad: 2022-09-01
  • Solna
Publicerad: 2022-09-19
  • Mjölby
  • Heltid