Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2023-01-16

Projektledare

Publicerad 2022-09-29

Har du ett starkt intresse för teknik och är bekväm med att driva och leda projekt på operativ och strategisk nivå? Drivs du också av att engagera och motivera ditt team? Se hit! Du kan vara den vi söker.

Just nu ser vi ett stort behov av projektledare hos våra kunder inom bl.a. fordon, försvar, industri, telekom, medicinteknik m.fl. Vi söker projektledare med olika erfarenhet, både dig som är mer senior i din yrkesroll och dig som är i början av din projektledarkarriär.

Som projektledare hos någon utav våra kunder har du möjlighet att hantera flera projekt samtidigt eller driva ett större projekt från början till slut. Arbetet utförs i en internationell miljö i nära samarbete med leverantörer, inköp, design, R&D, eftermarknad och produktion.

Som person är du driven, innovativ, och kommunikativ. Du uppskattar lagarbete, bidrar till en bra laganda, tycker om att ta eget ansvar och har ett stort intresse att driva förändringsarbete.

Vidare är det viktigt att du har ett ekonomiskt sinne och drivs av att driva affärer med hög service. Du har en naturlig förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du agerar med säkerheten i fokus. Stor vikt läggs vid din personlighet.

Ytterligare kvalifikationer:

  • Sc eller M.Sc inom Maskinteknik, Produktutveckling eller liknande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska krävs i både tal som skrift.

Meriterande

  • Yrkeserfarenhet som deltagare i projekt
  • Certifierad enligt IPMA D

Vi arbetar med löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VILKA ÄR VI?
På Sigma Industry West har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi ser våra anställda som vår viktigaste tillgång.

Vi levererar spetskompetens inom områden som produktutveckling, UX, industriell IT, embedded, produktionsteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor. Erbjudandet sträcker sig från första produktskiss ända fram till tillverkning.

Som konsult hos oss har du möjlighet att prova på olika branscher och teknikområden, du kommer att delta i och driva projekt som ligger i teknisk framkant och utveckla produkter för en bättre morgondag. Våra kunder är världsledande produktbolag inom flera olika branscher, men majoriteten finns idag inom fordonsindustrin i Västsverige.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda.
Vi finns även i USA och Norge.

VAD KAN VI ERBJUDA?
Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans.
Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band!

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a. balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.

Vi tror att självbestämmande, delaktighet och inflytande skapar den motivation som krävs för att du ska lyckas nå dina personliga mål. Våra medarbetare har valt oss som arbetsgivare för att vi delar just denna syn på karriären, framtiden och livet i stort. Hos oss är vem du är lika viktigt som vad du gör. Ambitionen är att hitta en form som ger dig möjlighet att växa och utvecklas till något stort tillsammans med våra uppdragsgivare.

SIGMA GROUP
Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 3500 anställda och verksamhet i 11 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Grymt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Sofia Nyquist,
+46 733039915
sofia.nyquist@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-23
  • Jönköping
  • Stockholm
  • Heltid