Snabbfakta

  • Mölndal

Ansök senast: 2022-11-12

Projektledare

Publicerad 2022-08-14

 

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Vi söker nu

Projektledare
till Mölndal

Vattenrening är ett snabbt växande område där Nordic Water Products är en av de stora aktörerna på en global marknad. Vi ger våra medarbetare stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats och många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld. Vattenfrågan är just nu mer aktuell än någonsin och vi ser en stark tillväxt på en global marknad.

Vi håller till i fräscha lokaler i Åby med bland annat tillgång till gym.

Vi erbjuder en tjänst som lämnar stort utrymme för eget ansvar och med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Företaget har en tydlig projektmodell som med finess anpassas för det unika kundprojektet.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i företagets projektgrupp och kommer främst ansvara för kundorderprojekt för produktområde sedimentering. Som projektledare hanterar du flera projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning. Du kommer att arbeta självständigt med många kontaktytor, både mot kunder och internt. Du är huvudansvarig i dina projekt från det att du tar över projektet från säljavdelningen tills att det är utlevererat och installerat, då du lämnar över till serviceavdelningen.

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör:

 • Leda, planera och ansvara för kundorderprojekt i samarbete med försäljare, konstruktörer, inköpare och produktionsansvariga
 • Sköta all orderadministration och kontakt gentemot kund
 • Äga och hantera kundavtalet
 • Övervaka uppstart och överlämnande av utrustning till kund
 • Ansvara för ekonomin i projekten, såsom att säkerställa projektbudget
 • Förebygga och hantera risker i projekten
 • Delta och driva egna interna förbättringsprojekt 
Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå och minst fem års erfarenhet av teknisk och kommersiell projektledning. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande. Det är en fördel om du har kunskaper i tillverkning inom verkstadsindustrin.

Du är en noggrann person med en positiv inställning och förmåga att självständigt ta ansvar för, och lösa komplexa uppgifter. Vi ser det som självklart att du har god samarbetsförmåga samt att du är beslutsam och tar uppgifter till avslut. För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-systemet Pyramid samt har förståelse för 3D-baserad CAD.

Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T.Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Placeringsort: Mölndal

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Operations Manager Lars-Gunnar Rutgersson tel +46 (0)704 20 18 94.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv eller www.sulzer.com 

Liknande jobb:

 • Borås
 • Heltid
Publicerad: 2022-06-22
 • Linköping
 • Göteborg