Snabbfakta

    • Karlstad

Kategorier:

  • Data och IT
  • Informationsteknik
  • Projektledning

Ansök senast: 2022-01-04

Projektledare till Soleil

Publicerad 2021-11-05

Om Soleil
Soleil är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Soleil jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet.

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Vi är ett familjärt företag där du kommer att jobba nära besluten. På jobbet värderar vi trivsel, att ha kul och personlig utveckling allra högst. Du erbjuds flexibla arbetstider, goda personalförmåner samt en möjlighet att sitta i fina lokaler mitt i centrala Karlstad.

Om tjänsten
Som projektledare på Soleil ansvarar du för att leda och driva projekt kopplade till digitala arbetsplatser i Sitevision och Microsoft 365.
I rollen ingår att ansvara för tid och budget, planera in personer och aktiviteter, uppföljning av projekten både internt och ut mot kund samt att säkra en god kvalitet i leveranser. Du driver flera projekt parallellt där dina kunder verkar inom den offentliga eller privata sektorn. Rollen innebär att du har en tät kommunikation med kunder på regelbunden basis där du diskuterar pågående projekt samt kommande behov. Du stöttar och coachar medlemmarna i din projektgrupp, både juniora och seniora samt att du arbetar i nära samarbete med vår säljorganisation och har en given roll även i säljprocessen. Du fungerar även som rådgivare till våra kunder för att välja de bästa verktygen och arbetssätt utifrån just deras behov.

Din kompetens
För att passa i denna roll är du van att leda projekt för digitala arbetsplatser och har några års erfarenhet inom detta,  alternativt arbetar du som strateg/rådgivare/lösningsarkitekt eller liknande inom webbprojekt. Genom ditt arbetssätt skapar du ordning och reda. Du är duktig på att planera men är även flexibel för omprioriteringar som hör till vardagen. Du är ödmjuk och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra, både med kollegor på Soleil likväl som kunder och samarbetspartners.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående, med hänsyn tagen till din uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om karriärbyrån Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.
Dagens nyexaminerade talang – morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig – idag och imorgon.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-12-07
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2021-11-18
  • Helsingborg
  • Heltid