Snabbfakta

    • Krokom
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-10

Projektledare mark och exploatering

Publicerad 2022-09-30

Vi växer och står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team.

Har du erfarenhet av byggprojektledning, entreprenadupphandling, LoU. Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng.

En dag som projektledare
Som projektledare inom mark och exploatering får du huvudansvaret för projektledning, projektering, upphandling (LoU) och genomförande av kommunens exploateringar. Du arbetar med alla sorters mark- och exploateringsfrågor.

Rollen som projektledare för mark- och exploatering innebär kontakter med fastighetsägare, exploatörer och andra aktörer inom samhällsbyggnad. Du koordinerar, skapar goda kontakter och har kontroll på projektet genom att samordna byggherrens, entreprenörernas och konsulternas uppgifter och insatser, så att exploateringsprojektet avlöper som planerat. Du ansvarar för att avtal och budget följs.

Projektledarna inom mark och exploatering har ett nära samarbete med plan- och fastighetschefen och de övriga funktionerna inom avdelningen. I en liten kommun är det nära till beslutsfattare och andra viktiga funktioner inom kommunen, du ges möjlighet att skapa bred erfarenhet inom området. Vi är placerade i centrala Krokom, ungefär 20 minuter väster om Östersund, men givetvis med projekt i hela kommunen.

Vi arbetar för en hållbar utveckling och strävar efter att skapa en god livsmiljö. Vi har unika förutsättningar att ge fler möjlighet att bo och leva i en attraktiv boendemiljö.

Din kompetens
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning med inriktning mot väg- och vatten eller annan utbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms likvärdigt av arbetsgivaren.
Som projektledare förväntas du ta egna initiativ och driva projekt självständigt, ha lätt för samarbete och att skapa goda relationer. Du behöver också vara strukturerad, affärsmässig och kunna sätta gränser.

Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Övrigt
Anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022-10-10

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fler jobb från Krokoms Kommun:

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-15
  • Göteborg
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid