Snabbfakta

    • Växjö
  • Heltid

Ansök senast: 2022-12-04

Projektingenjör Skanska Direkt - Växjö

Publicerad 2022-11-11

Skanska Direkt arbetar framförallt med ombyggnad och tillbyggnad av bland annat sjukhus, kontor, bostäder, förskolor och skolor. Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi arbetar ofta i pågående verksamhet nära kunder och brukare.

Är du vår nya projektingenjör?

Vi söker nu en projektingenjör som vill fortsätta sin karriär i Skanska med placering i Växjö med omnejd.

Du vill arbeta med byggproduktion och trivs i rollen som projektingenjör. Vill du dessutom arbeta hos en entreprenör som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, goda utvecklingsmöjligheter och en omväxlande vardag kan denna roll vara tillfället för dig.

Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att arbeta i projektet från början till slut. Projekten är oftast flera olika under året och bedrivs ibland parallellt. Du kommer få goda möjligheter till ett omväxlande arbete och ha en koordinerande roll i de olika projekten.

Rollen som projektingenjör innebär ett nära samarbete med projektchef och produktionschef, och att tillsammans med dem driva projekten mot uppsatta mål.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av att arbeta som projekt- eller entreprenadingenjör inom byggbranschen. Högskoleutbildning inom området är meriterande men inget absolut krav. Du har erfarenhet av några av följande områden: anbudskalkyl, projektekonomi, projektering, inköp, förhandling eller arbetsmiljöfrågor.

I våra projekt förekommer regelbunden kontakt med beställare, kunder och leverantörer varför det är viktigt med hög kommunikativ kompetens i både skrift och tal.

Som person behöver du kunna se helheten i projekten och arbeta tillsammans med både interna och externa relationer men samtidigt ha energin och intresset i att arbeta med detaljer. Du behöver kunna ta ansvar och driva dina processer i mål.

Då tjänsten innebär resor mellan våra olika projekt så är B-körkort ett krav.

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 december. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Niklas Nordin på telefon 010-4488354

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-23
  • Varberg
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-25
  • Helsingborg
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-18
  • Örebro
  • Heltid