Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Konsultuppdrag
 • Omgående, flexibelt

Kategorier:

 • Bygg och anläggning
 • Chefer och ledare
 • Väg och vatten

Ansök senast: 2022-02-01

Projekteringsledare till Sweco

Publicerad 2021-12-03

Har du erfarenhet av projekteringsledning? Vill du tillsammans med Sweco medverka i intressanta projekt och bidra till att lösa kunders utmaningar? Är du nyfiken, initiativtagande och relationsskapande? Ta då möjligheten att söka tjänsten som projekteringsledare. Dessutom ges du flexibilitet i bemärkelse av ort som du önskar utgå från, där du exempelvis kan välja mellan Stockholm, Uppsala, Västerås, eller Norrköping. Sweco leder några av Sveriges största infrastrukturuppdrag. Låter detta som ditt nästa karriärsteg? Då ser fram emot din ansökan!

I en projektering är det många discipliner som ska samordnas och tekniska krav att ta hänsyn till. Som projekteringsledare/tekniksamordnare har du en nyckelroll i Swecos större multidisciplinära infrastrukturuppdrag där du arbetar gränsöverskridande och är länken mellan uppdragsledningen och de projekterande teknikerna på Sweco där du samordnar teknikerna till en byggbar helthetslösning för anläggningen. Som projekteringsledare/tekniksamordnare har du också ett ansvar att säkerställa att kundens och övriga intressenters mål och krav uppfylls i den produkt som ska levereras. Du ingår ofta som en del i uppdragsledningen.

För denna tjänst erbjuds flexibilitet gällande föredragen ort att utgå ifrån. Sweco har kring 50 kontor i Sverige, och befinner du dig i angränsade städer till Stockholm som exempelvis Uppsala, Västerås eller Norrköping så ges du möjligheten att utgå från det kontor som är dig närmast geografiskt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli anställd på Sweco på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Det här är Sweco

 • Har en ingenjörsexamen mot relevant område.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 • Tidigare arbetserfarenhet med liknande arbetsuppgifter ser vi som meriterande.

För att lyckas i rollen som projekteringsledare/tekniksamordnare söker vi en person som vill ha en bred roll med fokus på att samordna olika teknikområden för att hitta den bästa helhetslösningen. Personen vi söker är drivande och har en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. En hög servicenivå såväl internt som externt mot kund värdesätts högt, samt att personen kan agera affärsmässigt och driva mot tidplan och budget. Personen ska vara lösningsorienterad, lyhörd och flexibel och samtidigt ha en förmåga att vägleda och prioritera när det behövs. Rollen innebär både nationellt och internationellt samarbete.

Som konsult på Sweco ansvarar du för ditt eget arbete när det gäller affärsmässighet, kvalitet, tidshållning, leverans och resursplanering. Du har också ett ansvar för att utveckla ditt interna nätverk och dina kundrelationer. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, att naturligt engagera sig i kundens verksamhet och att bidra till att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Att du delar med dig av din expertis och dina erfarnheter ser vi som en självklarhet.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Flexibelt, Stockholm med angränsande städer

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.