Snabbfakta

    • Karlstad
  • Heltid

Ansök senast: 2022-12-11

Projektchef till Nya Centralsjukhuset i Karlstad

Publicerad 2022-11-07

I september 2021 tecknade Region Värmland och Skanska Sverige AB ett strategiskt parteringavtal som innebär ett gemensamt åtagande avseende planering, projektering och genomförande av projekt Nya CSK, Etapp 1.

Under våren/sommaren 2022 upphandlades konsulter och Entreprenörer och sedan augusti pågår projektering och planering för de fem olika delprojekten som skall utföras inom sjukhusområdet.

Projektorganisationen kommer nu fortsätta växa succesivt och produktionsstart för första delprojektet är planerat till början av 2024. Vi ser fram emot att bygga detta sjukhus och söker en projektchef som vill vara med i ett av branschens mest spännande och viktigaste projekt.

Vi söker en Projektchef som ska ansvara för delprojektet ombyggnation på Nya CSK

Som projektchef hos oss kommer du att leda olika ombyggnadsprojekt från kalkylarbete fram till överlämnande till kund. En viktig uppgift är att leda och motivera ditt team i rätt riktning med ditt inkluderande ledarskap. Du har övergripande ansvar för arbetsmiljö, ekonomi, tidplaner, personal, och produktion vid de olika projekten. Ombyggnadsprojekten på Nya CSK kommer att utföras under pågående sjukhusverksamhet i flera år framöver, vilket ställer särskilda krav på dig som ledare och projektansvarig. Du kommer att ingå i projektets ledningsgrupp där du förväntas ta en aktiv roll och vara en god förebild för Skanska så att vi fortsätter att bli bättre tillsammans internt såväl som i samarbete med beställare, konsulter och entreprenörer.

En kommunikativ ledare som lever våra värderingar

För att bli framgångsrik som projektchef vill vi att du har flerårig relevant erfarenhet av en likande roll inom entreprenadbranschen med fördel inom sjukhusombyggnad. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Ett värderingsstyrt ledarskap och god förmåga att interagera med verksamheten är viktiga förutsättningar för att bli framgångsrik i rollen.

Ditt ledarskap präglas av driv och ansvar men samtidigt är du duktig på att inkludera andra och se till att medarbetarna kommer till rätt med sin potential.

Vill du bli del av vårt team på Nya CSK i Karlstad?

Vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 11 december 2022.

För ytterligare information om detta spännande projekt, besök Nya CSK - Region Värmland (regionvarmland.se) Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mathias Andersson 010-448 72 07.

Välkommen till Skanska!


Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-12-01
  • Stockholm
  • Heltid
  • Luleå
  • Heltid
  • Malmö
  • Heltid