Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Chefer och ledare
  • Projektledning

Ansök senast: 2022-08-31

Projektchef Hus Stockholm Nord - Stockholm

Publicerad 2022-06-30

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler. Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder. Det är ett av våra kommersiella distrikt som vi behöver förstärka med en erfaren projektchef.

Vår målsättning är att ha en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

Nu söker vi en projektchef till Hus Stockholm Nord.

Vad innebär jobbet som projektchef?

Som projektchef ingår du i distriktets ledningsgrupp och har en aktiv roll i hur distriktet kan utvecklas framåt. Du får en viktig roll i att utveckla relationen med våra kunder och är samtidigt ansvarig för kund- samt marknadsfrågor.

Att arbeta som projektchef hos oss är en utvecklande och varierande roll, med ett övergripande ansvar för att leda och genomföra projekt från tidigt skede fram till avslut. Affären och produktionen är centrala områden i din roll - från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund. Du ansvarar för att projektet styrs mot uppsatta ekonomiska och produktionsmässiga mål samt att våra kunders förväntningar uppfylls.

Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång men ditt arbete lägger grunden för övriga medarbetare då det är du som ansvarar för planering och upprättande av projektplan, projekttidplan och produktionskalkyl samt uppdateringar och avstämningar av dessa.

Du är en förebild såväl internt som externt och vill bidra till att Skanska fortsätter vara en förebild gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Är du den vi söker?

Då ledarskapet är centralt i denna roll, är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av att leda personal samt har ett genuint intresse för att motivera och utveckla medarbetare. Du är lyhörd och tror på en sund feedbackkultur samt har förmågan att få med dig andra och få deras förtroende.

Vidare tror vi att du har några års erfarenhet från nyproduktion, har drivit projekt från start till mål och kan ekonomistyrning. Det är i entreprenadprojekt som du trivs och känner dig hemma. Du trivs du med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen.

Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har lätt för att skapa relationer och trivs att samarbeta med andra. Vidare ser vi att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbete där ditt ledarskap präglas av våra värderingar.

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Intresserad?? Ansök senast 31 augusti!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Henrik Sundqvist på 010-448 38 12 eller henrik.sundqvist@skanska.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2022-06-27
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-07-14
  • Åtvidaberg