Snabbfakta

  • Umeå
 • Heltid

Kategorier:

 • Bygg och anläggning
 • Samhällsbyggnad
 • Projektledning

Ansök senast: 2021-10-25

Projektchef Hus Norr - Umeå

Publicerad 2021-10-04

Är du en mål- och resultatinriktad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom kundarbete, marknadsstrategier och jobbar proaktivt för att säkerställa marknaden framgent? Vi på Skanska söker nu en projektchef till vår verksamhet i Hus Norr i Umeå. Distriktet jobbar med interna samt externa projekt i och runt Umeå. I distriktet finns det en stark känsla av engagemang och laganda. Vi skapar hem och arbetsplatser som får både människor och företag att växa; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

Skanskas husverksamhet i Norr består av fyra distrikt, där vi har fokus på såväl bostäder, skolor, kommersiella fastigheter och byggprojekt inom tung industri. Vi lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra uppdraget. Vi strävar att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och långsiktig lönsamhet. Vår husregion präglas av ständig utveckling och förbättring. Vår övertygelse är att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

Vi söker dig som motiveras av att leda värdeskapande projekt!

Som projektchef hos oss har du ett värderingsstyrt ledarskap och du är en förebild inom organisationen. Du har en nyckelroll med helhetsansvar för projektet. Det dagliga arbetet består av att skapa en helhetsbild över marknadstrender samt koordinering av potentiella affärsmöjligheter. Leda framtagande av nya projekt samt genomföra projekt från tidiga skeden som programhandling till överlämnade av projekt till eftermarknad. Tillsammans med kollegor ser du till att projektet styrs mot uppsatta mål och att kundens förväntningar möts och helst överträffas. Som projektchef bygger du relationer och säkerställer att vi blir bättre tillsammans med våra kunder. Du har stor påverkan genom att sätta mål för medarbetare, projektering, inköp och produktion i dina projekt. Projektchefen ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen. Du delar och lever våra värderingar både internt som externt.

Du är en ledare som ser möjligheter och skapar engagemang

Detta är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Vi tror att du i grunden är civilingenjör, högskoleingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du helst ha erfarenhet av liknande tjänst. Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar och är en kommunikativ, tydlig och motiverande ledare som får saker gjorda tillsammans med ditt team. Affären och produktionen är centrala områden i din roll - från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund.

Hos oss får du utrymme och verktyg att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

Välkommen med din ansökan

Vi gärna ser en mångfald av sökande då vi vet att våra olikheter gör oss mer kreativa och bättre tillsammans. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Örjan Kallin på telefonnummer: 010-449 54 56. Sista ansökningsdag är 2021-10-25. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-10-15
 • Sodertalje
Publicerad: 2021-10-14
 • Göteborg
 • Heltid
Publicerad: 2021-10-08
 • Stockholm
 • Heltid