Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2023-01-20

Projektbeställare

Publicerad 2022-11-21

 

Projektbeställare

 

Stockholm | Tillsvidare

 

 

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad-idag och för framtiden.
 

Vi söker nu två roller som projektbeställare till vår grupp på 20 personer i Stockholm som jobbar och ansvarar för lokalnätet i stora delar av Stockholmsregionen som omfattar cirka 130.000 elkunder. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra övriga kollegor och våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät.


Om rollen
I rollen som Projektbeställare blir du en viktig del i att förverkliga framtidens elnät. I tjänsten ingår att beställa projekt och driva dessa från start till slut. 


Du får möjligheten att driva och ansvara för affären mot entreprenören och genomför kontroller i fält samt slutbesikta projekt där vi förstärker och förnyar vårt elnät. Du kommer också att arbeta med underhållsprojekt efter de årliga besiktningarna, viket innebär att efter satt budget driva och följa upp utförandet av projekten hos våra avtalade samarbetspartners. I rollen har du därför tät och direkt kontakt med kunder, entreprenörer, projektörer och markägare för att få bästa möjliga elnät för en hållbar och driftsäker framtid.


Exempel på arbetsuppgifter:
 

  • Beställa projekt samt granska beredningar och kalkyler.
  • Säkerställa framdrift under hela projektets gång, genomföra kontroller, kommunicera med entreprenörer samt utföra ekonomisk uppföljning.
  • Medverka ute i fält vid till exempel byggmöten, slutbesiktningar och uppföljningar av projekten.
  • Dialoger med kommuner, exploatörer, markägare och andra intressenter för att samordna på bästa sätt


Tjänsten är placerad i Stockholm.


Vi söker
Vi söker dig som vill ha en kommunikativ och kundnära roll med ett stort kontaktnät, där säkerheten alltid kommer i första hand. Du har kunskaper inom eldistribution och entreprenad och att få jobba i en roll och i en bransch där hållbarhet och långsiktighet är högt på agendan tycker du är extra roligt.
 

Din viktigaste och största tillgång är din personlighet och vi sätter stor vikt vid ditt engagemang och förmåga till självledarskap och att se till helheten i verksamheten. För att trivas i rollen ser vi även att du har ett utpräglat sinne för affärer och ordning och reda.
 

Du kommer jobba nära andra projektbeställare och även tillsammans med projektörer, underhållsingenjörer och dokumentationstekniker. Det här är ett team där samarbete, ambition och framåtanda står i fokus. Här sker kunskapsutbyte dagligen och du kommer ges möjlighet att utvecklas inom eldistribution och växa i en bransch med en spännande framtidsutveckling.
  

Din närmsta chef Sebastian Wohlgethan kommer, tillsammans med teamet, att ge dig stöttning såväl som ansvar för att du ska trivas i din roll. Sebastians ledarskap bygger på öppenhet och engagemang och han har ett stort förtroende till sina medarbetare. Vi hoppas att du, precis som vi, brinner för våra kunder och ett hållbart samhälle!

Välkommen till oss och vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 5e december.

 För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Rekryterande chef; Sebastian Wohlgethan, +46 730 305159
 

Fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778
 
 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-18
  • Trollhättan
Publicerad: 2022-11-16
  • Oskarshamn
Publicerad: 2022-11-23
  • Stockholm
  • Heltid