Snabbfakta

    • Hässleholm

Ansök senast: 2023-01-15

Projektbeställare

Publicerad 2022-11-16

 

Projektbeställare

 

Hässleholm | Tillsvidare

 

 

Energimarknaden förändras och efterfrågan av förnybara energikällor ökar. Vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer och skapa nya affärsupplägg för att leverera ännu bättre värde till våra kunder, men också för att bygga ett hållbart samhälle. 

 

Om tjänsten

I vårt team Anslutning Service Affären i Hässleholm är vi 11 medarbetare som utvecklar och ansvarar för lokalnätet i norra Skåne. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen av framtidens elnät.

 

I rollen som Projektbeställare är du ansvarig för beställning och uppföljning av kundinitierade projekt i vårt lokalnät. I teamet arbetar du tillsammans med projektörer, nättekniker och dokumentationstekniker. Du kommer även ha ett nära samarbete med kollegor i andra grupper, både i Hässleholm och på andra orter där du dagligen möter nya spännande kontaktytor.


I rollen fungerar du som en representant för E.ON och agerar som en länk mellan oss och våra entreprenörer. Det är ett varierande och dynamiskt uppdrag där du får möjlighet att skapa långsiktiga och goda relationer!

 

Din placering är i Hässleholm med arbetsområde norra Skåne.

 

Exempel på arbetsuppgifter är:
 

  • Beställa projekt samt granska beredningar och kalkyler.
  • Säkerställa framdrift under hela projektets gång, genomföra kontroller, kommunicera med entreprenörer samt utföra ekonomisk uppföljning.
  • Medverka ute i fält vid till exempel byggmöten, slutbesiktningar och uppföljningar av projekten.
  • Dialoger med kommuner, exploatörer, markägare och andra intressenter för att samordna på bästa sätt

 

Vi söker
Vi hoppas på att du vill jobba i en bransch där hållbarhet och långsiktighet kommer högt på agendan.Kanske har duerfarenhet av att jobba som projektledare och har kunskaper inom elkraft, entreprenad och arbetsmiljöfrågor? Andra branscher är givetvis också intressanta till exempelvärme,bygg,VA, eller fiber, men viktigast är att du trivs i rollen som projektbeställare och är en lyhörd person som får energi i samarbete med andra!


Du kommer tillhöra ett team där samarbete, arbetsglädje och framåtanda står i fokus. Då du i denna roll kommer ha många olika kontaktytor tror vi att du är serviceinriktad, kommunikativ och organiserad. Här kommer du att få en bred kunskap om eldistribution och möjlighet att växa i en bransch som ständigt utvecklas och som satsar inför framtiden.


Martin Persson, din närmsta chef, kommer ge dig frihet att ta dina egna beslut, men också finnas där och stötta dig längs vägen. För honom är det viktigt att alla i gruppen känner sig delaktiga och han uppmuntrar till en glädjefylld kultur där vi hjälper och stöttar varandra.

Vi hoppas på att energiomställningen, och de möjligheter den ger, är något du blir extra engagerad av. Vi arbetar alltid i linje med våra värderingar och tror på hållbara lösningar som gynnar både kund och samhälle.

 

Välkommen att söka och vara med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 1e december och intervjuer kommer att påbörjas därefter.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:  

Martin Persson, +46 703 952322
 

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 

Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-31
  • Göteborg
Publicerad: 2022-10-17
  • Karlstad
  • Heltid