Snabbfakta

  • Malmö

Ansök senast: 2023-01-10

Projektbeställare

Publicerad 2022-11-11

 

Projektbeställare

 

Malmö | Tillsvidare

 

 

E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi tar klimatfrågan på största allvar och tror på handling - här och nu.
 

Om tjänsten

I vårt team Lokalnät Distribution i Malmö är vi femton medarbetare som utvecklar och ansvarar för lokalnätet i Malmö. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen av framtidens elnät.

 

I rollen som Projektbeställare är du ansvarig för beställning och uppföljning av investerings- och underhållsprojekt i vårt lokalnät. I teamet arbetar du tillsammans med projektörer, underhållsingenjörer och dokumentationstekniker. Du kommer även ha ett nära samarbete med kollegor i andra grupper, både i Malmö och på andra orter där du dagligen möter nya spännande kontaktytor.

I rollen fungerar du som en representant för E.ON och agerar som en länk mellan oss och våra entreprenörer. Det är ett varierande och dynamiskt uppdrag där du får möjlighet att skapa långsiktiga och goda relationer!

 

Din placering är i Malmö med arbetsområde södra Skåne.

 

Exempel på arbetsuppgifter är:
 

 • Beställa projekt samt granska beredningar och kalkyler.
 • Säkerställa framdrift under hela projektets gång, genomföra kontroller, kommunicera med entreprenörer samt utföra ekonomisk uppföljning.
 • Medverka ute i fält vid till exempel byggmöten, slutbesiktningar och uppföljningar av projekten.
 • Dialoger med kommuner, exploatörer, markägare och andra intressenter för att samordna på bästa sätt

 

Vi söker
Vi hoppas på att du vill jobba i en bransch där hållbarhet och långsiktighet kommer högt på agendan.Kanske har duerfarenhet av att jobba som projektledare och har kunskaper inom elkraft, entreprenad och arbetsmiljöfrågor? Andra branscher är givetvis också intressanta till exempelvärme,bygg,VA, eller fiber, men viktigast är att du trivs i rollen som projektbeställare och är en lyhörd person som får energi i samarbete med andra!

Du kommer att ingå i ett omtänksamt team med stor kompetens inom området som hjälper varandra.  Då verksamheten är komplex krävs det god samarbetsförmåga då både du och dina kollegor är ömsesidigt beroende av varandra för att nå framgång.  I teamet främjas initiativtagande och engagemang för att hitta kreativa lösningar.

Din närmsta chef, Valentin Malm, tror på ett ledarskap där teamet ges bästa möjliga förutsättningar för att samarbeta. Team och lagarbete är det viktigaste! Valentin har alltid dörren öppen och uppmuntrar till nyfikenhet, förbättringsförslag och personlig utveckling. Det är också mycket viktigt att vi har kul på jobbet och att vi tillsammans skapar en bra arbetsmiljö. 

 

Välkommen in med din ansökan redan idag senast 30e november!

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:

Valentin Malm, +46 72-220 91 43
 

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 

Per Carlsson, Unionen, +46705 259188                  

Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 

Mats Lundberg, SEKO, +46 730 49977

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-16
 • Mora
 • Heltid
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-21
 • Stockholm
 • Heltid