Snabbfakta

    • Lund

Ansök senast: 2022-11-29

Project Manager Core Technologies Media

Publicerad 2022-11-01

Vi söker en erfaren projektledare som kan leda vårt arbete från idé till verklighet. Som projektledare kommer du leda olika typer av teknikorienterade projekt där du kommer få möjlighet att utveckla ett stort kontaktnät inom Axis samt utvecklas i den roll du arbetar.

Ditt framtida team
Du kommer leda ett team med en blandning av generalist- och specialist-ingenjörer med varierande bakgrund och erfarenhet. Gemensamt för personerna i teamet är ett starkt teknikintresse, en vilja att dela med sig och en passion för innovation. Vi är stolta över det vi gör och lägger mycket värde i att leverera med hög kvalitet, inom den tid vi lovat.

Din roll som Project Manager
Du kommer som projektledare leda flera projekt med olika storlek och komplexitet. Vi ser att du gör detta genom tydlighet och delaktighet samt genom realistiska, utmanande och inspirerande mål, motivera teamet till att uppnå dessa.

En viktig uppgift i din roll kommer vara att, genom nära samarbete med teamet, fungerar som dess gränssnitt ut i organisationen. Video och audio är centrala delar i Axis verksamhet så att både lyssna in och kommunicera med stora delar av Axis organisation ingår i rollen.

Som projektledare kommer du både arbeta nära beställare samt linjeansvarig för att tillsammans planera verksamheten och leda teamet både på kort och lång sikt. Då vi arbetar med globala leverantörer och samarbetspartners, du kommer både verbalt och skriftligt presentera och kommunicera på svenska och engelska

Vem är du?
Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse samt ett genuint intresse för individen och gruppen du projektleder. Sättet du projektleder på kommer med största sannolikhet behöva anpassas efter de olika projekten och därmed förutsätter vi att du är en dynamisk och flexibel men samtidigt handlingskraftig person.

Du är kommunikativ och älskar samarbeten. I din roll krävs det att du dagligen interagerar med tekniska ingenjörer, andra projektledare, linjechefer, styrgrupp, produktchefer för att säkerställa framgångsfaktorerna i dina projekt.

Din arbetsbakgrund är tekniskt inriktad, gärna med erfarenheter inom mjukvaruutveckling och du är troligtvis utexaminerad som civilingenjör inom elektroteknik eller liknande utbildning.

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp tillsammans med kreativa och drivna medarbetare som älskar att samarbeta och utvecklas tillsammans.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan.

Är du redo att agera?
Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Söderdahl på telefon +46 46 272 25 40.

Vi kommer kontinuerligt granska ansökningar så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

This recruitment is handled solely by Axis Communications AB, and we politely but firmly decline all calls from recruitment and consulting companies.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-23
  • Malmö
  • Heltid