Snabbfakta

    • Malmö

Kategorier:

  • Chefer och ledare
  • Bygg och anläggning
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2021-09-19

Processledare Regionnät

Publicerad 2021-07-21

E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet som verkar på en marknad i ständig förändring. Ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi tar klimatfrågan på största allvar och tror på handling - här och nu.   

 

Om tjänsten  

Avdelningen Projekt inom Regionnät arbetar med att bedriva projekt kopplat till investeringar och anslutningar inom regionnätaffären.  Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle. Avdelningen består av ca 30 personer och har etableringar på flera orter i Sverige. 

Som processledare kommer du att få ansvar för processen “projektera och bygga anläggning”, med ansvar för att processteamet organiseras och drivs effektivt mot uppställda mål.  

Du arbetar tätt med projektorganisationen och ledningsteamet för Projektavdelningen, genom att identifiera och engagera medarbetare i förbättringsarbete. Du coachar och leder processteam med medlemmar från linjeorganisationen vilket innebär att du måste ha en nära dialog och aktivt interagera med chefer på olika nivåer i organisationen. Speciellt ställs krav på ett nära samarbete med berörda gruppchefer vars verksamheter arbetar i processen. Arbetet ställer också höga krav på att självständigt kunna agera och driva förbättringsinitiativ. 

Du kommer att ingå i ledningsteamet för avdelningen Projekt och du kommer att rapportera till Ola Holmqvist avdelningschef. Uppföljning och rapportering ska även ske i enlighet med överenskommelse med dels processägare och processansvarig. 

Möjlig placeringsort för denna tjänst är Malmö, Kalmar, Norrköping eller Sundsvall  

 

 

Vi söker  

För att ha kul på jobbet och lyckas väl i rollen tror vi att du har du relevant högskoleutbildning inom området kvalitet- och processledning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet, gärna från eldistribution- eller entreprenadbranschen. Vi hoppas också på att du har kunskap om förändringsmetoder för att stödja skapandet av tydliga och framgångsrika förändringsplaner och åtgärder samt tillämpar välkända principer (Lean, PDCA, 5W etc.) för att genomföra förändringar.   

 

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för utveckling och förbättringsarbete samt förmåga och drivkraft för att driva din agenda. Eftersom du kommer ha många olika kontakter både internt och externt är det viktigt att du gillar att skapa relationer och har en god kommunikativ förmåga. Vidare har du ett välutvecklat organisatoriskt sinne och intresse för att driva utveckling tillsammans med dina stakeholders. 

Vi har en kultur som genomsyras av en öppen kommunikation där alla delar med sig av åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt förbättrar och förändrar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre.  

 

Tycker du att beskrivningen passar in på dig? 

Varmt välkommen att söka!  

 

Nu i semestertider kommer många precis som vi på E.ON passa på att njuta av bad, glass och ledighet. Vi tar gärna emot din ansökan redan idag men kommer behandla den först när vi är tillbaka från semestern. Sista ansökningsdatum blir 9 augusti.  
 

Vi önskar alla en skön och solig sommar! 

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef: 
Ola Holmqvist, +46 706 887533 

 

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 

Per Carlsson, Unionen, +46 705 259188                   

Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638  

Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129  

Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778  

 

Kontraktstyp: Tillsvidare
Företag: E.ON Energidistribution AB

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-07-09
  • Gruvön
Publicerad: 2021-06-29
  • Gävle
  • Heltid