Snabbfakta

    • Stockholm

Ansök senast: 2021-06-04

PROCESSINGENJÖRER TILL ALTEN LIFE SCIENCE

Publicerad 2021-05-04

Vi letar just nu efter Processingenjörer till Uppsala och Stockholm! Som konsult i vårt Life Science-team får du vara med att utveckla ett snabbt växande område i en internationell miljö! Är du en driven och engagerad person som gillar att arbeta med processtekniska frågor, förbättringsarbete och tycker om att driva dina projekt självständigt för att uppnå uppsatta mål?

Som processingenjör kommer du att driva förbättringsprojekt inom olika tillverkningsprocesser och miljöer. Du kommer att jobba tvärfunktionellt som processteknisk expert samt att stötta tillverkningen på olika sätt där varje persons insats är oerhört värdefull för arbetet i teamet.

Din profil:
- M.Sc. inom bioteknik, kemiteknik och maskinteknik eller tekniskfysik med erfarenhet inom Life Science
- Dokumenterad processteknisk kompetens, gärna från läkemedelstillverkning vilket inkluderar goda kunskaper om GMP och tillverkning
- Tycker om att jobba nära produktionen
- Uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer & kompetenser:
- Erfarenhet av att utreda produktionsavvikelser – CAPA
- Erfarenhet av validering
- Erfarenhet av LEAN och förbättringsarbete
- Kännedom om regler och krav, som ISO-standarder till exempel ISO13485
- Erfarenhet av design, optimering och uppskalning av processer
- Agerat teknisk expert vid myndighetsinspektion

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Liknande jobb

Publicerad: 2021-04-20
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2021-03-24
  • Vårgårda
  • Heltid