Snabbfakta

    • Uppsala

Ansök senast: 2023-07-15

Processingenjör till Sigma Industry

Publicerad 2023-02-15

Har du tidigare erfarenhet från tekniska roller och letar efter nästa utmaning? Då vill jag jättegärna träffa dig!

Sigma Industry Evolve i Uppsala erbjuder konsulttjänster till våra industrikunder runt om i regionen. Vi rekryterar långsiktigt med fokus på att bygga en sammansvetsad grupp och nu söker vi en processingenjör som vill stärka upp vårt team.

Om du har en akademisk bakgrund och ett tekniskt intresse så är du i gott sällskap här på Sigma. Du kommer arbeta från vår nya trevliga kontorslokal i Uppsala samt ute på plats hos kund i deras verksamhet. För att lyckas i rollen tror vi att du är bekväm i nya situationer och gärna samarbetar med andra personer.

Kvalifikationer

- Utbildad Civilingenjör/högskoleingenjör

- Tidigare erfarenhet från processindustri eller tekniska roller
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

- Etablerad och verkar i Uppsala eller däromkring alternativt vill flytta hit

Vidare är det extra meriterande om du har tidigare erfarenhet från kärnkraft, energisektorn eller annan teknisk industri. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs bra när det händer saker och ting runtomkring.

Har du redan en gedigen LinkedIn-profil men inte ett CV så går det lika bra att skicka en länk till din profil i ansökan.

Företagsbeskrivning
Sigma Industry Evolve AB är ett teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som erbjuder kvalificerade konsulttjänster till våra kunder. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda möjlighet att utvecklas. Vill du bli del av en grupp som aktivt jobbar med att bli bättre samtidigt som vi har roligt tillsammans?

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Johnny Kohrs

Gruppledare Energi & Process
+46 730705874
johnny.kohrs@sigma.se

Liknande jobb: